Een VARIANT-ID zoeken

Variant-ID's zijn soms nodig om thema code-aanpassingen te maken die gericht zijn op specifieke productvarianten. Als je een VARIANT-ID moet zoeken, kun je dit doen vanuit je Shopify-beheercentrum.

Stappen

1. Ga vanaf het Shopify-beheercentrum naar Producten > Alle producten.

2. Klik op een product met een variant.

3. Voer een van de volgende handelingen uit:

- Als je slechts één locatie voor je winkel hebt, klik je in het gedeelte Varianten van de pagina met productgegevens op Bewerken naast de productvariant. - Als je meer dan één locatie hebt voor je winkel, klik je in het gedeelte Varianten van de pagina met productgegevens op de productvariant.

1. Controleer de URL in de adresbalk van je browser. Je URL moet gelijk zijn aan het volgende voorbeeld van de URL:
http://my-shop-name.myshopify.com/admin/products/1234567/variants/36485954240671

Het getal na /variants/ is het ID-nummer van de variant. In dit voorbeeld is de variant-ID 36485954240671.