Een VARIANT-ID zoeken

Variant-ID's zijn soms nodig om thema code-aanpassingen te maken die gericht zijn op specifieke productvarianten. Als je een variant-ID moet zoeken, kun je dit doen vanuit het Shopify-beheercentrum.

Stappen

1. Ga vanaf je Shopify-beheercentrum naar Producten.

2. Klik op een product met een variant.

3. Klik in de sectie Varianten op de productvariant waar je de ID voor wilt weergeven.

4. Controleer de URL in de adresbalk van je browser. Je URL moet gelijk zijn aan het volgende voorbeeld van de URL:

https://admin.shopify.com/store/shopname/products/1234567/variants/36485954240671

Het getal na /variants/ is het ID-nummer van de variant. In dit voorbeeld is de variant-ID 36485954240671.