Opmerkingen bij bestellingen inschakelen op de pagina van je winkelwagenpagina

Je kunt opmerkingen bij bestellingen gebruiken om speciale instructies van klanten te verzamelen over hoe je een bestelling kunt voorbereiden en afleveren. Met de meeste gratis Shopify-thema's kun je een tekstvak met opmerkingen bij bestellingen inschakelen op je winkelwagen-pagina. Het Simple-thema ondersteunt geen opmerkingen bij bestellingen.

Opmerkingen bij bestellingen inschakelen

Je kunt de instellingen van de winkelwagen vinden voor je thema in de thema-instellingenof in een aanpasbare sectie op de pagina je Winkelwagen. Ga als volgt te werk om de documentatie van het thema te raadplegen voor meer informatie over het vinden van deze instelling in je thema.

Stappen

1. Zoek het thema dat je wilt bewerken en klik op Aanpassen.

2. Eerst zoekt u in uw thema-instellingennaar de instelling notities van bestellingen.

1. Klik op thema-instellingen.
    2. Klik op Winkelwagen.
    3. Zoek in notities voor bestellingen inschakelen of notities voor winkelwagens inschakelen.
  3. Als uw thema geen instelling voor notities voor bestellingen heeft in thema-instellingen, zoekt u naar de instelling in het gedeelte Winkelwagen -of winkelwageninstellingen op de pagina winkelwagen.

1. Selecteer Winkelwagen.
    2. Klik op de sectie Winkelwagen of Winkelwageninstellingen. Niet alle thema's op deze pagina beschikken over een aanpasbare sectie.
    3. Zoek in notities voor bestellingen inschakelen of notities voor winkelwagens inschakelen.
  4. Bekijk notities voor bestellingen inschakelen of notities voor winkelwagen inschakelen.

5. Klik op Opslaan.

Wijzig het label van je opmerkingen bij bestellingen

Je kunt het etiket dat hierboven of naast het vak opmerkingen bij bestellingen wordt weergegeven bewerken. Standaard zegt het etiket 'Voeg een notitie toe aan je bestelling':

Label voor opmerkingen bij bestellingen

1. Zoek het thema dat je wilt bewerken en klik vervolgens op Acties > Talen bewerken.

2. Typ in het vak Vertalingen filteren Add a note om de vertaling van de opmerking bij de bestelling weer te geven:

Vertaling van opmerkingen bij bestellingen

3. Voer een nieuw label voor opmerkingen bij bestellingens in.