Thema-instellingen

Je kunt thema-instellingen gebruiken om wijzigingen aan te brengen in de typografie, kleuren, koppelingen naar sociale media en afrekeningsinstellingen van je onlinewinkel.

Met bepaalde themasecties kun je ook thema-instellingen aanpassen die relevant zijn voor dat gedeelte. Wijzigingen die je aanbrengt in je thema-instellingen binnen een sectie, zijn van toepassing op je hele onlinewinkel.

Het tabblad thema-instellingen op de werkbalk van de themabewerker

Themastijlen wijzigen

Een themastijl is een verzameling instellingen die is gekozen door de themaontwerper en die je op je winkel kunt toepassen om deze een glanzend uiterlijk te geven. Voor alle Thema's is standaard een themastijl toegepast. Wanneer je een thema aanpast, vervang dan de instellingen voor de themastijl door je eigen thema. Als je een themastijl op je thema toepast, worden je huidige instellingen, zoals kleuren en typografie, gewijzigd.

Stappen

1. Klik op thema-instellingen > themastijl.

2. Klik op een themastijl. Als je thema meerdere themastijlen bevat, worden deze weergegeven in een kolom.

3. Klik op stijl wijzigen.

4. Klik op Opslaan.

Wijzigingen ongedaan maken en opnieuw uitvoeren

Met de knop Ongedaan maken wordt je recentste wijziging ongedaan gemaakt, en met de knop Opnieuw uitvoeren wordt een wijziging die je ongedaan had gemaakt opnieuw doorgevoerd. Als je meer dan een keer op de knop Ongedaan maken klikt, worden je wijziging één voor één ongedaan gemaakt. Je vindt de knoppen Ongedaan maken en Opnieuw uitvoeren op de werkbalk van de themabewerker.

De knoppen Ongedaan maken en Opnieuw uitvoeren op de werkbalk van de themabewerkers

Klik op de knop Ongedaan maken om de volgende wijzigingen terug te draaien:

• secties toevoegen, opnieuw rangschikken en verwijderen
  • kleuren, lettertypen en andere instellingen toepassen op het tabblad Thema-instellingen
  • een themastijl opnieuw instellen.