Boundless

Boundless is een fotografisch thema met een minimale gebruikersinterface die fotografie zonder marges biedt. Boundless is in de eerste plaats een thema voor mobiele apparaten en is geschikt voor winkels met middelgrote tot grote voorraden.

Voorbeeld van online winkel met Boundless

Boundless aanpassen

Je kunt Boundless klaarmaken voor je onlinewinkel door de secties en thema-instellingen aan te passen. Secties zijn blokken met content die de indeling van verschillende pagina's van je onlinewinkel bepalen. Thema-instellingen bepalen de lettertypen, kleuren, koppelingen naar sociale media en het uiterlijk van de kassa van je winkel.

Bekijk de stappen om de secties en thema-instellingen van Boundless aan te passen zodat je het thema zo kunt instellen dat deze het beste bij je bedrijf past.