Thema-instellingen voor Boundless

Boundless bevat de volgende thema-instellingen:

• Kleuren
  • Typografie
  • Winkelwagen
  • Social media
  • Favicon
  • Afrekenen

Kleuren

Je kunt de kleuren kiezen voor de verschillende delen van je onlinewinkel.

Je kleurinstellingen aanpassen

1. Klik naast Boundless op Aanpassen.
    1. Klik op Thema-instellingen. 2. Klik op Kleuren. 3. Klik voor elk type content op het kleurstaal om de kleurkiezer te gebruiken. Het gedeelte Onlangs geselecteerd geeft de kleuren aan die je onlangs hebt geselecteerd voor je thema. Het gedeelte Op dit moment gebruikt geeft de kleuren aan die je momenteel gebruikt in andere delen van je thema.
To set the color to transparent, click **None**.
  1. Klik op Opslaan.

Typografie

Je kunt het lettertype en de lettergrootte instellen voor de tekst in je onlinewinkel.

Je typografie-instellingen aanpassen

1. Klik naast Boundless op Aanpassen.

2. Klik op Thema-instellingen.

3. Klik op Typografie.

4. Klik voor elk type tekst op Wijzigen om de lettertypekiezer te gebruiken.

5. Verken lettertypen met het zoekveld of door te klikken op Meer laden.

Ga naar de lettertypenbibiliotheek van Shopify om alle beschikbare lettertypen te bekijken.

6. Klik op de naam van het lettertype dat je wilt gebruiken.

7. Als je het lettertype wilt veranderen, bijvoorbeeld vet of cursief, klik je op Normaal. Klik vervolgens op de stijl die je wilt gebruiken en klik dan op Selecteren.

8. Klik op Opslaan.

Winkelwagen

Met Boundless kun je je winkelwagenpagina aanpassen door het winkelwagentype te selecteren en opmerkingen bij bestellingen van de klant in te schakelen.

Het Boundless-thema ondersteunt twee winkelwagentypen:

• Via Pagina worden klanten omgeleid naar je winkelwagenpagina wanneer een artikel wordt toegevoegd aan de winkelwagen.

• Met Lade wordt er een lade aan de zijkant van de pagina geopend wanneer artikelen worden toegevoegd aan een winkelwagen en wordt de gebruiker gevraagd om door te gaan naar de betaalpagina.

Boundless bevat ook een optie waarmee je klanten speciale instructies kunnen meesturen bij hun bestelling.

Winkelwagenopties in Brooklyn instellen:

1. Klik op Thema-instellingen.

2. Klik op Winkelwagenpagina.

3. Selecteer een winkelwagentype in de lijst Winkelwagentype.

4. Schakel Opmerkingen bij bestellingen inschakelen in als klanten opmerkingen bij bestellingen mogen opgeven tijdens het afrekenen.

5. Klik op Opslaan.

Social media

Je kunt knoppen voor sociaal delen voor je producten en blogposts, en links naar je sociale media-accounts toevoegen.

De instellingen voor social media aanpassen:

1. Klik naast Boundless op Aanpassen.

2. Klik op Thema-instellingen.

3. Klik op Social media.

4. Klik in het gebied Afbeelding voor sociaal delen op Afbeelding selecteren of Gratis afbeeldingen ontdekken als je een afbeelding voor sociaal delen wilt uploaden.

5. Geef in het gebied Accounts in de desbetreffende velden de links naar je accounts op als je links naar je sociale media-accounts wilt toevoegen. Voer volledige links in, zoals https://instagram.com/shopify of https://twitter.com/shopify.

Links naar je sociale media-accounts worden in de voettekst van je onlinewinkel weergegeven.

6. Je kunt knoppen voor sociaal delen aan je producten en blogberichten toevoegen door in het gebied Opties voor delen een of meer selectievakjes aan te vinken.

Je kunt de volgende knoppen voor delen toevoegen:

- Delen op Facebook - Twitteren op Twitter - Pinnen op Pinterest (niet beschikbaar voor delen van blogposts)

1. Klik op Opslaan.

Favicon

Je kunt een pictogram voor favorieten, ook wel favicon genoemd, uploaden, waarmee je je onlinewinkel kunt promoten door je logo op de volgende plaatsten weer te geven:

• op het tabblad van je webbrowser
  • de geschiedenis van je webbrowser
  • als pictogrammen op je bureaublad
  • naast de naam van je onlinewinkel wanneer deze is gemarkeerd als bladwijzer.

Een favicon uploaden:

1. Klik op het tabblad Thema-instellingen.

2. Klik op Flavicon.

3. Klik in het gedeelte Faviconafbeelding op Afbeelding selecteren en voer een van de volgende acties uit:

- Als je een afbeelding wilt selecteren die je al hebt geüpload naar het Shopify-beheercentrum, klik op het tabblad Bibliotheek. - Als je een afbeelding wilt selecteren vanaf je computer, klik op het tabblad Bibliotheek en klik vervolgens op de plusknop.

1. Klik op Opslaan.

Afrekenen

In dit gedeelte kun je de betaalpagina van je winkel aanpassen. Klik hier voor meer informatie over de betaalpagina van je winkel.