Minimaal

Minimal is een responsief thema met brede opmaak dat er geweldig uitziet op elk apparaat. De vele features bieden je volledige flexibiliteit. Je kunt je winkel aanpassen met extra opmaakopties, productweergaven, collectieweergaven, navigatiestijlen en typografische keuzes.

Voorbeeld van onlinewinkel met Minimal

Themabewerker

Gebruik de themabewerker om je thema aan te passen. De werkbalk van de themabewerker is opgedeeld in Secties en Thema-instellingen.

Je kunt secties gebruiken om de content en opmaak van de verschillende pagina's in je winkel te wijzigen. Je kunt de thema-instellingen gebruiken om de lettertypen en kleuren van je winkel aan te passen en wijzigingen aan te brengen in je koppelingen naar social media en in de kassa-instellingen.

Secties zijn blokken met content die kunnen worden aangepast en de indeling van verschillende pagina's van je onlinewinkel bepalen.

• Home-secties bevatten functies, zoals een diavoorstelling of een aanmelding voor een nieuwsbrief, die je kunt toevoegen, herschikken of verwijderen. Je kunt maximaal 25 secties op je homepage plaatsen.

• Elk type pagina bevat eigen secties. De sectie Productpagina's bepaalt bijvoorbeeld de opmaak van elke productpagina in je onlinewinkel.

• Paginasecties staan altijd op specifieke plaatsen in je onlinewinkel. Je kunt ze aanpassen, maar je kunt ze niet herschikken of verwijderen.

• Elk thema bevat vaste secties, zoals de kop- en voettekst, die op elke pagina van je onlinewinkel worden weergegeven.

Je kunt meer leren over de unieke selectie secties van Minimal en hoe je ze kunt aanpassen aan je behoeftes.

Minimal bevat de volgende statische secties:

• Koptekst

• Voettekst
  • Productpagina's
  • Collectiepagina's
  • Pagina collectielijst
  • Blog
  • Artikel
  • Winkelwagenpagina

Dynamische secties

Je kunt dynamische secties toevoegen, verplaatsen en verwijderen en zo de indeling van je homepage aanpassen. Elk thema heeft een unieke reeks dynamische secties om uit te kiezen.

Minimal bevat de volgende dynamische secties:

• Blogposts

• Collectielijst
  • Uitgelichte collectie
  • Galerie
  • Afbeelding met tekst
  • Diavoorstelling
  • Uitgelicht product
  • Nieuwsbrief
  • Kaart
  • Tekst met opmaak
  • Video
  • Aangepaste HTML

Koptekst

Je kunt een aangepaste logoafbeelding toevoegen aan de koptekst van je winkel. De beste indeling is een .png-bestand met een transparante achtergrond. Logoafbeeldingen moeten 450 x 200 px zijn. Je kunt de grootte van het logo wijzigen door de breedte te verkleinen.

Met Minimal kun je ook een bericht voor je klanten maken dat bovenaan de winkelpagina wordt weergegeven.

Je bericht is volledig op maat gemaakt en kan contactgegevens, informatie over winkelevenementen of verkopen bevatten, of de slogan of een merkbericht van je winkel.

De kopsectie aanpassen:

1. Klik op Secties.

2. Klik op Kop.

3. Klik in het gebied Logo op Afbeelding selecteren en voer een van de volgende handelingen uit:

- Als je een afbeelding wilt selecteren die je al hebt geüpload naar het Shopify-beheercentrum, klik op het tabblad Bibliotheek. - Als je een afbeelding wilt selecteren vanaf je computer, klik op het tabblad Bibliotheek en klik vervolgens op de plusknop.

1. Voer de breedte van het logo in het veld Aangepaste logobreedte (in pixels) in.

2. Selecteer in het gebied Hoofdmenu het navigatiemenu dat je wilt weergeven in de kop van je winkel in de lijst Menu.

3. Schakel Center-hoofdmenu onder logo in als je je navigatiemenu onder het logo van je winkel wilt weergeven.

4. Schakel Logo links uitlijnen in als je het logo van je winkel links van de pagina wilt uitlijnen.

5. Schakel Scheidingslijnen weergeven in koptekst in als je een kleine regel onder de koptekst wilt weergeven.

6. Typ in de sectie Bovenste balk je aangepaste bericht in het veld Tekst bovenste balk.

7. Schakel Zoekbalk weergeven in als je een zoekbalk in de koptekst wilt weergeven.

8. Klik op Opslaan.

Voettekst

In de voettekstsectie kun je de content bewerken die onderaan elke pagina in je winkel wordt weergegeven. Je kunt het volgende aan de voettekst toevoegen:

• betalingspictogrammen
  • pictogrammen voor social media
  • een aanmelding voor een nieuwsbrief
  • aangepaste tekst
  • een link naar je laatste blogbericht
  • een menu

De voettekstsectie van een website met een menu, een nieuwsbriefaanmelding, auteursrechttekst en betalingspictogrammen.

De sectie voettekst aanpassen:

1. Klik naast Minimaal op Aanpassen.

2. Klik op Secties.

3. Klik op Voettekst.

4. Voeg betalingspictogrammen, zoals Mastercard of PayPal, toe aan de voettekst door Betalingspictogrammen in te schakelen.

5. Voeg maximaal zes contentblokken toe aan de voettekst in het gebied Content:

- Voeg een contentblok toe door op Content toevoegen te klikken. Selecteer een van de volgende bloktypen: - Menu - Socialmediapictogrammen - Nieuwsbriefaanmelding - Laatste blogbericht - Tekst

- Verplaats een contentblok door op het pictogram ⁞⁞ te klikken en het blok naar een andere plaats te slepen. - Verwijder een contentblok door eerst op het blok en vervolgens op Content verwijderen te klikken.
- Pas een contentblok aan door op het blok te klikken en de instellingen te bewerken.

1. Klik op Opslaan.

Productpagina's

in de sectie Productpagina's kun je de volgende elementen toevoegen of verwijderen:

• Het productmerk of de leverancier
  • Een hoeveelheidselector
  • Inzoomen op afbeelding
  • Tabbladen in de productbeschrijving
  • Pictogrammen voor sociaal delen
  • Gerelateerde producten
  • Een dynamische betaalknop
  • Productaanbevelingen

Je kunt ook de positie van je thumbnails instellen en de grootte van de variantkiezer, de knop Toevoegen aan winkelwagen en de dynamische betaalknop kiezen.

De instellingen voor productpagina's bewerken:

1. Selecteer Productpagina's in het vervolgkeuzemenu op de bovenste balk.

2. Klik op Secties.

3. Klik op Productpagina's.

4. Schakel Productleverancier weergeven in om het productmerk of de leverancier weer te geven. Als je een merk of leverancier wilt weergeven, moet je een leverancier aan het product toevoegen.

5. Schakel Hoeveelheidselector weergeven in om een hoeveelheidselector weer te geven.

6. Als je het type zoomfunctie voor de uitgelichte afbeelding wilt kiezen, selecteer in de lijst Zoomtype de optie Lightbox, Inzoomen of Geen zoom.

7. Als je de positie van de thumbnails van je product wilt instellen, selecteer in het vervolgkeuzemenu Positie productminiatuur de optie Rechts van hoofdafbeelding of Onder hoofdafbeelding.

8. Als je tabbladen in je productbeschrijving wilt gebruiken, voer de volgende taken uit:

1. Schakel Een tabblad weergeven naast de productbeschrijving in. Hiermee wordt de productbeschrijving weergegeven op één tabblad en aanvullende content, zoals een maattabel of een retourbeleid, op een tweede tabblad.
    2. Klik in het gebied Tabbladcontent op Pagina selecteren en kies een pagina met content die je op het tweede tabblad wilt weergeven.
  9. Schakel Product delen inschakelen in om knoppen voor sociaal delen weer te geven.

10. Voer de volgende taken uit om een selectie van gerelateerde producten onderaan de pagina weer te geven:

1. Schakel Gerelateerde producten inschakelen in.
    2. Schakel Leverancier weergeven in als je het productmerk of de leverancier voor gerelateerde producten wilt weergeven.
    3. Schakel Cirkel uitverkoop weergeven in als je een pictogram wilt weergeven voor gerelateerde producten die in de uitverkoop zijn.
    4. Schakel Cirkel uitverkocht weergeven in als je een pictogram wilt weergeven voor gerelateerde producten die zijn uitverkocht.
    5. Schakel Tekst onder productafbeeldingen centreren in als je de titeltekst voor gerelateerde producten wilt centreren.

De collectie waartoe het product behoort, bepaalt de gerelateerde producten die worden weergegeven. Als je gerelateerde producten wilt weergeven, moet je een collectie maken voor het product of het product aan een bestaande collectie toevoegen. Als het product geen deel uitmaakt van een collectie, worden er geen gerelateerde producten weergegeven.

11. Schakel Dynamische betaalknop weergeven in als je een dynamische betaalknop wilt weergeven.

12. Als je de grootte van de variantkiezer, de knop Toevoegen aan winkelwagen en de dynamische betaalknop wilt instellen, selecteer een grootte in het vervolgkeuzemenu Grootte van variantkiezer en knoppen.

13. Klik op Opslaan.

Productaanbevelingen toevoegen of verwijderen

Je kunt aanbevolen producten op productpagina's weergeven om het voor klanten gemakkelijker te maken om andere producten te ontdekken die hen mogelijk interesseren.

1. Selecteer Productpagina's in het vervolgkeuzemenu op de bovenste balk.

2. Klik op Productaanbevelingen.

3. Gebruik het selectievakje Dynamische aanbevelingen weergeven om productaanbevelingen op je productpagina's weer te geven of te verbergen.

4. Optioneel: als je de titel boven de aanbevolen producten wil wijzigen, voer dan een nieuwe in het veld Kop in.

5. Optioneel: kies hoe de productaanbevelingen worden weergegeven met behulp van de selectievakjes:

- Productleverancier weergeven - Laat 'Verkoop'-cirkel zien - Centreer de tekst onder de productafbeeldingen

1. Klik op Opslaan.

Collectiepagina's

Minimal bevat de volgende instellingen waarmee je kunt aanpassen hoe producten worden weergegeven op je collectiepagina's:

• een verkooppictogram, het pictogram Uitverkocht en de naam van de productleverancier weergeven of verbergen

• je klanten toestaan sorteeropties te selecteren en collecties te filteren op producttags

• kies of de tekst onder elke productafbeelding wordt gecentreerd of links wordt uitgelijnd

Instellen hoe collecties worden weergegeven:

1. Ga naar een collectiepagina in de themabewerker.

2. Klik op het tabblad Secties.

3. Klik op de sectie Collectiepagina's.

4. Schakel Productverkoper weergeven in als je de productleverancier of merknaam wilt weergeven.

5. Schakel Cirkel productuitverkoop weergeven in als je een pictogram wilt weergeven voor producten die in de uitverkoop zijn.

6. Schakel Cirkel uitverkocht product weergeven in als je een pictogram wilt weergeven voor producten die zijn uitverkocht.

7. Schakel Collecties sorteren inschakelen in als je wilt dat klanten een sorteervolgorde voor producten in de collectie kunnen selecteren.

8. Schakel Filteren op producttag inschakelen in als je wilt dat klanten weergaveresultaten op producttag kunnen filteren.

9. Schakel Tekst onder productafbeeldingen centreren in als je tekst rechtstreeks onder een productafbeelding wilt weergeven.

10. Klik op Opslaan.

Blog

Als je blogberichten van meerdere auteurs weergeeft, kun je de auteursnaam voor elk blogbericht automatisch weergeven.

De auteur van het blogbericht weergeven:

1. Ga naar een blogpagina in de themabewerker.

2. Klik op het tabblad Secties.

3. Klik op de sectie Blog.

4. Schakel Auteur van blogbericht weergeven in.

5. Klik op Opslaan.

Winkelwagenpagina

Met Minimal kun je je klanten instructies laten invoeren bij hun bestelling door bestellingsnotities in te schakelen op de winkelwagenpagina.

Bestellingsnotities inschakelen:

1. Ga naar een winkelwagenpagina in de themabewerker door een product aan de winkelwagen toe te voegen.

2. Klik op het tabblad Secties.

3. Klik op de sectie Winkelwagenpagina.

4. Schakel Opmerkingen bij bestellingen inschakelen in.

5. Klik op Opslaan.

Uitgelichte collectie

Je kunt een collectie op de homepage weergeven. Met het weergeven van collecties kun je uitverkopen en nieuwe collecties promoten.

Een collectie op je homepage laten zien:

1. Klik op het tabblad Secties.

2. Klik op het gedeelte Uitgelichte collectie.

3. Typ de tekst in het veld Kop als je de tekst wilt wijzigen die wordt weergegeven boven de collectie.

4. Selecteer in de lijst Collectie de collectie die je wilt weergeven. Als je een collectie wilt toevoegen, klik op de link Collectie toevoegen om de pagina Collectie maken op een nieuw tabblad te openen.

5. Selecteer in de lijst Producten per rij het aantal producten dat in elke rij moet worden weergegeven.

6. Selecteer in de lijst Rijen het aantal productrijen dat moet worden weergegeven.

7. Schakel Productleverancier weergeven in als je de leverancier of merknaam onder elke productfoto wilt weergeven.

8. Vink het selectievakje Cirkel productuitverkoop weergeven aan als je een cirkel wilt weergeven voor producten die in de uitverkoop zijn.

9. Schakel Cirkel uitverkocht product weergeven in als je een cirkel wilt weergeven voor producten die zijn uitverkocht.

10. Schakel Tekst onder productafbeeldingen centreren in als je producttekst wilt centreren.

11. Klik op Opslaan.

Diavoorstelling

Je kunt een diavoorstelling met maximaal zes afbeeldingen voor de homepage maken.

Het diavoorstellingsgedeelte met het thema Minimal

De aanbevolen grootte voor afbeeldingen in een diavoorstelling is 1280 x 460 px.

Het diavoorstellingsgedeelte bevat de volgende instellingen:

• Diahoogte: Stel de hoogte van de diavoorstelling in. Selecteer Aanpassen aan eerste afbeelding om de hoogte van je diavoorstelling te baseren op de hoogte van je eerste afbeelding.
  • Automatisch roteren tussen dia's: Stel de diavoorstelling in om automatisch af te spelen.
  • Nieuwe dia elke: Selecteer hoe vaak een nieuwe dia moet worden weergegeven.
  • Overgangseffect: Selecteer of afbeeldingen moeten verschuiven of vervagen.
  • Tekstgrootte: Stel de grootte van je diavoorstellingstekst in.
  • Afbeelding: Voeg aan je diavoorstelling een afbeeldingsdia toe.
  • Afbeeldingspositie: kies het belangrijkste gebied van de afbeelding waarop de aandacht moet worden gericht in de diavoorstelling.
  • Ondoorschijnendheid van overlay: Stel de ondoorschijnendheid van de afbeeldingsoverlay in. Een overlay maakt je afbeeldingen donkerder en kan de tekst van een diavoorstelling gemakkelijker leesbaar maken.
  • Tekstkleur: Stel de kleur van de diavoorstellingstekst in.
  • Tekstuitlijning: lijn de tekst uit ten opzichte van de dia's.
  • Kop: Voeg een kop aan je dia toe.
  • Knoplabel: Voeg een knop met een tekstlabel aan je dia toe.
  • Knoplink: Koppel je dia aan een ander deel van je onlinewinkel.

Een diavoorstelling toevoegen aan je homepage:

1. Klik naast Minimaal op Aanpassen.

2. Klik op Diavoorstelling.

3. Gebruik de instellingen om je diavoorstelling aan te passen.

4. Klik op Opslaan.

Nieuwsbrief

Je kunt een nieuwsbriefaanmelding toevoegen aan de homepage. Met een nieuwsbriefaanmelding kun je e-mailadressen van klanten verzamelen voor campagnes met e-mailmarketing. In de Shopify-blog vind je meer informatie over e-mailmarketing.

De nieuwsbriefsectie op een website. Er is een veld voor klanten om een e-mailadres in te voeren en een knop met de tekst 'Abonneren'.

Een nieuwsbriefaanmelding toevoegen aan je homepage:

1. Klik naast Minimaal op Aanpassen.

2. Klik op Secties.

3. Klik op Sectie toevoegen > Nieuwsbrief.

4. Voer in het veld Kop een kop voor de aanmelding voor een nieuwsbrief in. De standaardkop is 'Abonneren op onze nieuwsbrief'.

5. Voer in het veld Subtekst een subkop voor de nieuwsbriefaanmelding in. De standaardtekst is 'Promoties, nieuwe producten en uitverkoop. Rechtstreeks in je postvak'.

6. Stel de achtergrondkleur in voor de sectie Nieuwsbriefaanmelding door op de staal Achtergrondkleur te klikken en een kleur te kiezen.

7. Klik op Opslaan.

Video

Je kunt aan de homepage een video toevoegen die wordt gehost op YouTube of Vimeo. Video's kunnen klanten aantrekken en interesse in je bedrijf wekken.

Een video toevoegen aan je homepage:

1. Klik naast Minimaal op Aanpassen.

2. Klik op Secties.

3. Klik op Sectie toevoegen > Video.

4. Voer in het veld Kop een kop voor de video in.

5. Voer in het veld Videolink een link voor delen voor de video in.

Een YouTube-link voor delen ziet er als volgt uit: https://youtu.be/OTJXAUZY9t0. In dit YouTube Help-artikel leer je hoe je de link voor het delen van een YouTube-video kopieert.

Een Vimeo-link voor delen ziet er als volgt uit: https://vimeo.com/281332510. In dit Vimeo Help Center-artikel leer je hoe je de link voor het delen van een Vimeo-video kopieert.

6. Klik op Opslaan.

Aangepaste HTML

In de sectie Aangepaste HTML kun je HTML-code gebruiken om aangepaste content voor je homepage te maken. Je kunt bijvoorbeeld HTML gebruiken om tekstblokken op te maken, tabellen te maken of content van een externe website op te nemen.

Om aangepaste HTML toe te voegen aan je homepage:

1. Klik naast Minimaal op Aanpassen.

2. Klik op Secties.

3. Klik op Sectie toevoegen.

4. Klik in Geavanceerde layout op Aangepaste HTML > Toevoegen.

5. Klik op Aangepaste HTML en voer de HTML-code in die je aan je homepage wilt toevoegen.

6. Klik op Opslaan.

Thema-instellingen

Je kunt thema-instellingen gebruiken om de kleuren en typografie van je onlinewinkel aan te passen. Je kunt ook links instellen op je sociale media-accounts, je winkelwageninstellingen bewerken en een favicon toevoegen.

Minimal bevat de volgende thema-instellingen:

• Opmaak
  • Kleuren
  • Typografie
  • Social media
  • Favicon
  • Afrekenen

Opmaak

Met Minimal kun je de maximale breedte van je winkel wijzigen van 1030 px in een brede opmaak van 1340 px. Met een bredere opmaak kunnen je afbeeldingen groter worden weergegeven, maar wordt de tekst ook uitgerekt.

Gebruik een bredere opmaak als je de nadruk wilt leggen op afbeeldingen in plaats van tekst.

De opmaakbreedte wijzigen:

1. Klik op het tabblad Thema-instellingen.

2. Klik op Indeling.

3. Schakel Brede indeling inschakelen in.

Kleuren

Je kunt de kleuren kiezen voor de verschillende delen van je onlinewinkel.

Je kleurinstellingen aanpassen

1. Klik naast Minimaal op Aanpassen.

2. Klik op Thema-instellingen.

3. Klick op Kleuren.

4. Klik voor elk type content op het kleurstaal om de kleurkiezer te gebruiken. Het gedeelte Onlangs geselecteerd geeft de kleuren aan die je onlangs hebt geselecteerd voor je thema. Het gedeelte Op dit moment gebruikt geeft de kleuren aan die je momenteel gebruikt in andere delen van je thema.

Als je de kleur transparant wilt maken, klik op Geen.

5. Klik op Opslaan.

Typografie

Je kunt het lettertype en de lettergrootte instellen voor de tekst in je onlinewinkel.

Je typografie-instellingen aanpassen

1. Klik naast Minimaal op Aanpassen.

2. Klik op Thema-instellingen.

3. Klik op Typografie.

4. Klik voor elk type tekst op Wijzigen om de lettertypekiezer te gebruiken.

5. Verken lettertypen met het zoekveld of door te klikken op Meer laden.

Ga naar de lettertypenbibiliotheek van Shopify om alle beschikbare lettertypen te bekijken.

6. Klik op de naam van het lettertype dat je wilt gebruiken.

7. Als je het lettertype wilt veranderen, bijvoorbeeld vet of cursief, klik je op Normaal. Klik vervolgens op de stijl die je wilt gebruiken en klik dan op Selecteren.

8. Klik op Opslaan.

Favicon

Je kunt een pictogram voor favorieten, ook wel favicon genoemd, uploaden, waarmee je je onlinewinkel kunt promoten door je logo op de volgende plaatsten weer te geven:

• op het tabblad van je webbrowser
  • de geschiedenis van je webbrowser
  • als pictogrammen op je bureaublad
  • naast de naam van je onlinewinkel wanneer deze is gemarkeerd als bladwijzer.

Een favicon uploaden:

1. Klik op het tabblad Thema-instellingen.

2. Klik op Flavicon.

3. Klik in het gedeelte Faviconafbeelding op Afbeelding selecteren en voer een van de volgende acties uit:

- Als je een afbeelding wilt selecteren die je al hebt geüpload naar het Shopify-beheercentrum, klik op het tabblad Bibliotheek. - Als je een afbeelding wilt selecteren vanaf je computer, klik op het tabblad Bibliotheek en klik vervolgens op de plusknop.

1. Klik op Opslaan.

Social media

Je kunt knoppen voor sociaal delen voor je producten en blogposts, en links naar je sociale media-accounts toevoegen.

De instellingen voor social media aanpassen:

1. Klik naast Minimaal op Aanpassen.

2. Klik op Thema-instellingen.

3. Klik op Social media.

4. Klik in het gebied Afbeelding voor sociaal delen op Afbeelding selecteren of Gratis afbeeldingen ontdekken als je een afbeelding voor sociaal delen wilt uploaden.

5. Geef in het gebied Accounts in de desbetreffende velden de links naar je accounts op als je links naar je sociale media-accounts wilt toevoegen. Voer volledige links in, zoals https://instagram.com/shopify of https://twitter.com/shopify.

Links naar je sociale media-accounts worden in de voettekst van je onlinewinkel weergegeven.

6. Je kunt knoppen voor sociaal delen aan je producten en blogberichten toevoegen door in het gebied Opties voor delen een of meer selectievakjes aan te vinken.

Je kunt de volgende knoppen voor delen toevoegen:

- Delen op Facebook - Twitteren op Twitter - Pinnen op Pinterest (niet beschikbaar voor delen van blogposts)

1. Als je de stijl van de knoppen voor delen wilt wijzigen, selecteer in het menu Knopstijl de optie Volledig merk of Alleen logo.

2. Klik op Opslaan.

Afrekenen

In dit gedeelte kun je de betaalpagina van je winkel aanpassen. Klik hier voor meer informatie over de betaalpagina van je winkel.

Tips voor afbeeldingen

Optimale grootte voor productafbeeldingen

Foto's met een hoge resolutie zien er voor je klanten stijlvoller en professioneler uit in het Minimal-thema. Daarom raden we je aan afbeeldingen van minimaal 1024 x 1024 px te gebruiken. Je afbeeldingen kunnen een maximale grootte hebben van 2048 x 2048 px.

Zeer grote afbeeldingen zijn met name belangrijk als je de inzoomfunctie wilt gebruiken. Als je deze functie wilt inschakelen, klik op het tabblad Secties en stel in de sectie Productpagina's het Zoomtype voor afbeeldingen in op Inzoomen.

Wanneer productafbeeldingen naast elkaar op collectiepagina's worden weergegeven, hebben deze mogelijk verschillende grootten. Om ervoor te zorgen dat je afbeeldingen er even groot uitzien, moet je dezelfde breedte-/hoogteverhouding gebruiken voor alle afbeeldingen die je uploadt en instelt als uitgelichte afbeeldingen voor je producten.

Als ondanks je inspanningen om afbeeldingen met een hoge resolutie te uploaden, het hoofdproduct op je productpagina te klein lijkt, ga naar het tabblad Thema-instellingen en vink het selectievakje Brede indeling inschakelen in de sectie Indeling uit.

Als dit niet werkt, ga naar de sectie Productpagina's op het tabblad Secties en stel Positie productminiatuur in op Rechts van hoofdafbeelding.

Een vervolgkeuzemenu toevoegen

Als je vervolgkeuzelijsten aan het hoofdmenu wilt toevoegen, moet je menu's maken op je navigatiepagina. In dit artikel lees je hoe je dat doet.

Tips voor producten

Een uitverkoopbadge toevoegen aan producten

Stel voor 'Prijsvergelijking' een prijs in die hoger is dan de prijs voor je productvarianten. Als een uitverkoopproduct juist is ingesteld, wordt de badge automatisch weergegeven op de productafbeelding op je collectiepagina's.

Controleer nogmaals of de functie Uitverkoopbadge is ingeschakeld door naar het tabblad Secties te gaan en de sectie Collectiepagina te bekijken als dit niet het geval is.

De overlay Uitverkocht toevoegen aan uitverkochte producten

Ga naar het tabblad Secties en schakel het selectievakje Cirkel uitverkocht product weergeven in de sectie Collectiepagina's in.

Tips voor homepage

Een bredere opmaak inschakelen

Ga naar het tabblad Thema-instellingen en schakel het selectievakje Brede indeling inschakelen in de sectie Indeling in.

Sla je wijzigingen op.