Simple

Simple is een fris en minimaal thema, perfect voor het presenteren van producten. Het thema wordt onder meer gekenmerkt door een responsief ontwerp voor mobiele apparaten, zijbalknavigatie, beeldanimaties en het inzoomen op productafbeeldingen.

Voorbeeld van online winkel met Simple

Simple is ideaal als je het volgende wilt hebben:

• Zijbalknavigatie
  • Grote menu's
  • Meer dan vijf producten

Themabewerker

Gebruik de themabewerker om je thema aan te passen. De werkbalk van de themabewerker is opgedeeld in Secties en Thema-instellingen.

Je kunt secties gebruiken om de content en opmaak van de verschillende pagina's in je winkel te wijzigen. Je kunt de thema-instellingen gebruiken om de lettertypen en kleuren van je winkel aan te passen en wijzigingen aan te brengen in je koppelingen naar social media en in de kassa-instellingen.

Secties zijn blokken met content die kunnen worden aangepast en de indeling van verschillende pagina's van je onlinewinkel bepalen.

• Home-secties bevatten functies, zoals een diavoorstelling of een aanmelding voor een nieuwsbrief, die je kunt toevoegen, herschikken of verwijderen. Je kunt maximaal 25 secties op je homepage plaatsen.

• Elk type pagina bevat eigen secties. De sectie Productpagina's bepaalt bijvoorbeeld de opmaak van elke productpagina in je onlinewinkel.

• Paginasecties staan altijd op specifieke plaatsen in je onlinewinkel. Je kunt ze aanpassen, maar je kunt ze niet herschikken of verwijderen.

• Elk thema bevat vaste secties, zoals de kop- en voettekst, die op elke pagina van je onlinewinkel worden weergegeven.

Je kunt meer leren over de unieke selectie secties van Simple en hoe je ze kunt aanpassen aan je behoeftes.

Simple bevat de volgende statische secties:

• Koptekst
  • Zijbalkmenu
  • Voettekst
  • Productpagina's
  • Collectiepagina's
  • Pagina collectielijst
  • Artikelpagina's

Dynamische secties

Je kunt dynamische secties toevoegen, verplaatsen en verwijderen en zo de indeling van je homepage aanpassen. Elk thema heeft een unieke reeks dynamische secties om uit te kiezen.

Simple bevat de volgende dynamische secties:

• Blogberichten
  • Collectielijst
  • Uitgelichte collectie
  • Uitgelichte banner
  • Afbeelding met tekst
  • Diavoorstelling
  • Uitgelicht product
  • Nieuwsbrief
  • Kaart
  • Tekst met opmaak
  • Video
  • Aangepaste HTML

Koptekst

Je kunt het logo van je bedrijf toevoegen aan de kop van je winkel. Je kunt een aangepaste logoafbeelding gebruiken met Simple. De beste indeling is een .png-bestand met een transparante achtergrond. Logoafbeeldingen moeten 450 x 200 px zijn. Je kunt de grootte van het logo wijzigen door de breedte te verkleinen.

Een aangepast logo uploaden:

1. Klik in de sectie Simple op Aanpassen.

2. Klik op het tabblad Secties.

3. Klik op Kop.

4. Klik in het gebied Logoafbeelding op Afbeelding selecteren en voer een van de volgende handelingen uit:

- Als je een afbeelding wilt selecteren die je al hebt geüpload naar het Shopify-beheercentrum, klik op het tabblad Bibliotheek. - Als je een afbeelding wilt selecteren vanaf je computer, klik op het tabblad Bibliotheek en klik vervolgens op de plusknop.

1. Voer de breedte van het logo in het veld Aangepaste logobreedte (in pixels) in.

2. Voeg in het gebied Tagregel tekst toe die je rechtsboven in je koptekst wilt weergeven.

3. Klik op Opslaan.

Zijbalkmenu

Simple heeft een zijbalk met een navigatiemenu:

1. Klik in de sectie Simple op Aanpassen.

2. Klik op het tabblad Secties.

3. Klik op Zijbalk.

4. Selecteer in de lijst Menu een menu voor het zijbalkmenu.

5. Klik op Opslaan.

Voettekst

Simple bevat een voettekst waarin je een navigatiemenu, een tekstgebied en een nieuwsbriefaanmelding kunt weergeven. Standaard bevat Simple één homepagesectie:

• Links bevat koppelingen vanuit een navigatiemenu.

Met Simple kun je links in de voettekst van je homepage weergeven.

1. Klik in de sectie Simple op Aanpassen.

2. Klik op het tabblad Secties.

3. Klik op Voettekst.

4. Klik op Links.

5. Typ in het veld Kop de tekst die je boven de voettekstlinks wilt weergeven.

6. Selecteer in de lijst Menu een menu voor de voettekstlinks.

7. Klik op Opslaan.

Nieuwsbrief

Met Simple kun je een nieuwsbriefaanmelding weergeven op je homepage. Dit sectietype bevat geen opties. Laat de sectie ongewijzigd als je een nieuwsbriefformulier wilt weergeven. Als je geen nieuwsbriefformulier wilt weergeven, kun je de sectie verwijderen van je homepage.

Wanneer iemand zich aanmeldt voor een nieuwsbrief, wordt hij/zij als klant toegevoegd aan je winkel. De sectie Nieuwsbrief bevat een link naar de pagina Klanten in je beheercentrum. Je kunt op deze link klikken om een bijgewerkte lijst met je klanten te bekijken.

1. Klik in de sectie Simple op Aanpassen.

2. Klik op het tabblad Secties.

3. Klik op Voettekst.

4. Klik op Content toevoegen en klik vervolgens op Nieuwsbriefaanmelding.

5. Klik op Opslaan.

Tekst

Gebruik de sectie Tekst om geschreven content op te geven die je in je voettekst wilt weergeven of om een pagina in te sluiten die is gemaakt in je Shopify-beheercentrum. Je kunt bijvoorbeeld geplande evenementen weergeven door je blogpagina in te sluiten of je kunt een pagina weergeven met een van de volgende items:

1. Klik in de sectie Simple op Aanpassen.

2. Klik op het tabblad Secties.

3. Klik op Voettekst.

4. Klik op Content toevoegen en klik vervolgens op Tekst.

5. Voer in het veld Kop de tekst in die je boven de tekst met opmaak wilt weergeven.

6. Als je tekst wilt toevoegen, voer de tekst in het veld Tekst in. Klik op de vette of cursieve pictogrammen om de geselecteerde tekst op te maken.

7. Klik op Opslaan.

Productpagina's

in de sectie Productpagina's kun je de volgende elementen toevoegen of verwijderen:

• Een hoeveelheidselector
  • Het productmerk of de leverancier
  • Pictogrammen voor sociaal delen
  • Tabbladen in de productbeschrijving
  • Inzoomen op afbeelding
  • Een dynamische betaalknop
  • Productaanbevelingen

Je kunt ook de positie van de productbeschrijving instellen.

De instellingen voor productpagina's bewerken:

1. Selecteer Productpagina's in het vervolgkeuzemenu op de bovenste balk.

2. Klik op Secties.

3. Klik op Productpagina's.

4. Schakel Hoeveelheidselector weergeven in om een hoeveelheidselector weer te geven.

5. Schakel Productleverancier weergeven in om het productmerk of de leverancier weer te geven. Als je een merk of leverancier wilt weergeven, moet je een leverancier aan het product toevoegen.

6. Schakel Delen voor producten inschakelen in als je pictogrammen voor sociaal delen wilt weergeven.

7. Als je de positie van de productbeschrijving wilt instellen, selecteer in het vervolgkeuzemenu Positie de optie Rechts van afbeeldingen of Onder afbeeldingen.

8. Als je tabbladen in je productbeschrijving wilt gebruiken, voer de volgende taken uit:

1. Schakel Een tabblad weergeven naast de productbeschrijving in. Hiermee wordt de productbeschrijving weergegeven op één tabblad en aanvullende content, zoals een maattabel of een retourbeleid, op een tweede tabblad.
    2. Klik in het gebied Tabbladcontent op Pagina selecteren en kies een pagina met content die je op het tweede tabblad wilt weergeven.
  9. Als je het type zoomfunctie voor de uitgelichte afbeelding wilt kiezen, selecteer in het vervolgkeuzemenu Zoomtype de optie Lightbox, Inzoomen of Geen zoom.

10. Schakel Dynamische betaalknop weergeven in als je een dynamische betaalknop wilt weergeven.

11. Klik op Opslaan.

Productaanbevelingen toevoegen of verwijderen

Je kunt aanbevolen producten op productpagina's weergeven om het voor klanten gemakkelijker te maken om andere producten te ontdekken die hen mogelijk interesseren.

1. Selecteer Productpagina's in het vervolgkeuzemenu op de bovenste balk.

2. Klik op Productaanbevelingen.

3. Gebruik het selectievakje Dynamische aanbevelingen weergeven om productaanbevelingen op je productpagina's weer te geven of te verbergen.

4. Optioneel: als je de titel boven de aanbevolen producten wil wijzigen, voer dan een nieuwe in het veld Kop in.

5. Optioneel: selecteer Productleverancier weergeven als je de productleverancier in de productaanbevelingen wilt weergeven.

6. Klik op Opslaan.

Collectiepagina's

Je kunt je collectiepagina's zo instellen dat je klanten producten in de collectie kunnen filteren en sorteren.

De opmaak van de collectiepagina's instellen:

1. Ga naar een collectiepagina in de themabewerker.

2. Klik op het tabblad Secties.

3. Klik op Collectiepagina's.

4. Schakel Productleverancier weergeven in om de productverkoper weer te geven.

5. Schakel Collectiesortering inschakelen in om een sorteermenu weer te geven.

6. Schakel Filteren op producttag inschakelen in zodat klanten de collectie op producttag kunnen filteren.

7. Klik op Opslaan.

Uitgelichte collectie

Met Simple kun je producten van een van je collecties op je homepage uitlichten. Je kunt een kop en het aantal rijen kiezen die je wilt weergeven voor de uitgelichte collectie op je homepage.

1. Klik in het gebied Simple op Aanpassen.

2. Klik op het tabblad Secties.

3. Voer in het veld Kop de tekst in die je boven de collectie wilt weergeven.

4. Selecteer een collectie in de lijst Collectie. Er worden maximaal 50 producten weergegeven uit de collectie die je selecteert.

5. Selecteer in de lijst Aantal rijen het aantal rijen dat je wilt weergeven.

6. Klik op Opslaan.

Uitgelichte banner

Met Simple kun je een uitgelichte bannerafbeelding toevoegen aan je homepage. Je kunt ook een kop en een afbeeldingslink toevoegen.

Een uitgelichte bannersectie toevoegen aan je homepage:

1. Klik in de sectie Simple op Aanpassen.

2. Klik op Secties.

3. Klik op Sectie toevoegen.

4. Klik op Uitgelichte banner en klik vervolgens op Toevoegen.

5. Typ een nieuwe titel voor deze sectie in het veld*Kop*.

6. Klik in het gedeelte Afbeelding op Afbeelding selecteren en voer een van de volgende acties uit:

- Als je een afbeelding wilt selecteren die je al hebt geüpload naar het Shopify-beheercentrum, klik op het tabblad Bibliotheek. - Als je een stockafbeelding wilt selecteren uit de collectie met stockafbeeldingen van Shopify Burst, klik op het tabblad Gratis afbeeldingen. Hier kun je een zoekterm opgeven of door de afbeeldingscategorieën bladeren. - Als je een afbeelding wilt selecteren vanaf je computer, klik op het tabblad Bibliotheek en klik vervolgens op de plusknop.

1. Selecteer in het veld Afbeeldingslink een pagina in je winkel waarnaar je de afbeelding wilt laten verwijzen.

2. Klik op Opslaan.

Afbeelding met tekst

Met Simple kun je een afbeelding toevoegen met tekst die rechts of links van de afbeelding wordt weergegeven. Je kunt ook een knop toevoegen die naar een pagina in je winkel leidt.

Meestal wordt een sectie Afbeelding met tekst gebruikt om reclame te maken voor een product of collectie, of om websiteverkeer naar je blogpagina te brengen.

Een afbeelding met tekstsectie toevoegen aan je homepage:

1. Klik in de sectie Simple op Aanpassen.

2. Klik op het tabblad Secties.

3. Klik op Sectie toevoegen.

4. Klik op Afbeelding met tekst en klik vervolgens op Toevoegen.

5. Klik in het gedeelte Afbeelding op Afbeelding selecteren en voer een van de volgende acties uit:

- Als je een afbeelding wilt selecteren die je al hebt geüpload naar het Shopify-beheercentrum, klik op het tabblad Bibliotheek. - Als je een stockafbeelding wilt selecteren uit de collectie met stockafbeeldingen van Shopify Burst, klik op het tabblad Gratis afbeeldingen. Hier kun je een zoekterm opgeven of door de afbeeldingscategorieën bladeren. - Als je een afbeelding wilt selecteren vanaf je computer, klik op het tabblad Bibliotheek en klik vervolgens op de plusknop.

1. Selecteer in de lijst Opmaak of de afbeelding links of rechts van de tekst moet worden weergegeven.

2. Typ een nieuwe titel voor deze sectie in het veld*Kop*.

3. Voer de tekst in die je wilt weergeven onder de kop in het veld Tekst.

4. Voer in het veld Knoplabel de tekst in die je wilt weergeven op de knop.

5. Selecteer in het veld Knop koppelen een pagina in je winkel waarnaar je met de knop wilt verwijzen.

6. Klik op Opslaan.

Diavoorstelling

Je kunt een diavoorstelling met maximaal zes afbeeldingen voor de homepage maken.

Het diavoorstellingsgedeelte met het thema Simple

De aanbevolen grootte voor afbeeldingen in een diavoorstelling is 1280 x 460 px.

Het diavoorstellingsgedeelte bevat de volgende instellingen:

• Diahoogte: Stel de hoogte van de diavoorstelling in. Selecteer Aanpassen aan eerste afbeelding om de hoogte van je diavoorstelling te baseren op de hoogte van je eerste afbeelding.
  • Automatisch roteren tussen dia's: Stel de diavoorstelling in om automatisch af te spelen.
  • Nieuwe dia elke: Selecteer hoe vaak een nieuwe dia moet worden weergegeven.
  • Overgangseffect: Selecteer of afbeeldingen moeten verschuiven of vervagen.
  • Tekstgrootte: Stel de grootte van je diavoorstellingstekst in.
  • Afbeelding: Voeg aan je diavoorstelling een afbeeldingsdia toe.
  • Afbeeldingspositie: kies het belangrijkste gebied van de afbeelding waarop de aandacht moet worden gericht in de diavoorstelling.
  • Ondoorschijnendheid van overlay: Stel de ondoorschijnendheid van de afbeeldingsoverlay in. Een overlay maakt je afbeeldingen donkerder en kan de tekst van een diavoorstelling gemakkelijker leesbaar maken.
  • Tekstkleur: Stel de kleur van de diavoorstellingstekst in.
  • Tekstuitlijning: lijn de tekst uit ten opzichte van de dia's.
  • Kop: Voeg een kop aan je dia toe.
  • Knoplabel: Voeg een knop met een tekstlabel aan je dia toe.
  • Knoplink: Koppel je dia aan een ander deel van je onlinewinkel.

Een diavoorstelling toevoegen aan je homepage:

1. Klik naast Simple op Aanpassen.

2. Klik op Diavoorstelling.

3. Gebruik de instellingen om je diavoorstelling aan te passen.

4. Klik op Opslaan.

Nieuwsbrief

Je kunt een nieuwsbriefaanmelding toevoegen aan de homepage. Met een nieuwsbriefaanmelding kun je e-mailadressen van klanten verzamelen voor campagnes met e-mailmarketing. In de Shopify-blog vind je meer informatie over e-mailmarketing.

De nieuwsbriefsectie op een website. Er is een veld voor klanten om een e-mailadres in te voeren en een knop met de tekst 'Abonneren'.

Een nieuwsbriefaanmelding toevoegen aan je homepage:

1. Klik naast Simple op Aanpassen.

2. Klik op Secties.

3. Klik op Sectie toevoegen > Nieuwsbrief.

4. Voer in het veld Kop een kop voor de aanmelding voor een nieuwsbrief in. De standaardkop is 'Abonneren op onze nieuwsbrief'.

5. Voer in het veld Subtekst een subkop voor de nieuwsbriefaanmelding in. De standaardtekst is 'Promoties, nieuwe producten en uitverkoop. Rechtstreeks naar je inbox.'

6. Klik op Opslaan.

Tekst met opmaak

Gebruik de sectie Tekst met opmaak om geschreven content op te geven die je op je homepage wilt weergeven of om een pagina in te sluiten die in het Shopify-beheercentrum is gemaakt. Je kunt bijvoorbeeld geplande evenementen weergeven door je blogpagina in te sluiten of je kunt een pagina weergeven met een van de volgende artikelen:

1. Klik in de sectie Simple op Aanpassen.

2. Klik op Secties.

3. Klik op Sectie toevoegen.

4. Klik op Tekst met opmaak en klik vervolgens op Toevoegen.

5. Als je tekst wilt toevoegen, klik op Tekst met opmaak en voer de tekst in het veld Tekst in. Klik op de vette of cursieve pictogrammen om de geselecteerde tekst op te maken.

6. Als je een pagina uit je winkel wilt weergeven, klik op Content toevoegen en klik vervolgens op Pagina. Selecteer een pagina die als je homepage moet worden weergegeven in het vervolgkeuzemenu.

7. Voer in het veld Kop de tekst in die je boven de tekst met opmaak wilt weergeven.

8. Klik op Opslaan.

Video

Je kunt aan de homepage een video toevoegen die wordt gehost op YouTube of Vimeo. Video's kunnen klanten aantrekken en interesse in je bedrijf wekken.

Een video toevoegen aan je homepage:

1. Klik naast Simple op Aanpassen.

2. Klik op Secties.

3. Klik op Sectie toevoegen > Video.

4. Voer in het veld Kop een kop voor de video in.

5. Voer in het veld Videolink een link voor delen voor de video in.

Een YouTube-link voor delen ziet er als volgt uit: https://youtu.be/OTJXAUZY9t0. In dit YouTube Help-artikel leer je hoe je de link voor het delen van een YouTube-video kopieert.

Een Vimeo-link voor delen ziet er als volgt uit: https://vimeo.com/281332510. In dit Vimeo Help Center-artikel leer je hoe je de link voor het delen van een Vimeo-video kopieert.

6. Klik op Opslaan.

Aangepaste HTML

In de sectie Aangepaste HTML kun je HTML-code gebruiken om aangepaste content voor je homepage te maken. Je kunt bijvoorbeeld HTML gebruiken om tekstblokken op te maken, tabellen te maken of content van een externe website op te nemen.

Om aangepaste HTML toe te voegen aan je homepage:

1. Klik naast Simple op Aanpassen.

2. Klik op Secties.

3. Klik op Sectie toevoegen.

4. Klik in Geavanceerde layout op Aangepaste HTML > Toevoegen.

5. Klik op Aangepaste HTML en voer de HTML-code in die je aan je homepage wilt toevoegen.

6. Klik op Opslaan.

Simple bevat de volgende thema-instellingen:

• Kleuren
  • Typografie
  • Winkelwagen
  • Navigatie
  • Social media
  • Favicon
  • Afrekenen

Kleuren

Je kunt de kleuren kiezen voor de verschillende delen van je onlinewinkel.

Je kleurinstellingen aanpassen

1. Klik naast Simple op Aanpassen.

2. Klik op Thema-instellingen.

3. Klick op Kleuren.

4. Klik voor elk type content op het kleurstaal om de kleurkiezer te gebruiken. Het gedeelte Onlangs geselecteerd geeft de kleuren aan die je onlangs hebt geselecteerd voor je thema. Het gedeelte Op dit moment gebruikt geeft de kleuren aan die je momenteel gebruikt in andere delen van je thema.

Als je de kleur transparant wilt maken, klik op Geen.

5. Klik op Opslaan.

Typografie

Met Simple kun je het lettertype en de tekengrootte van de tekst in je winkel wijzigen.

Je kunt het lettertype en de lettergrootte instellen voor de tekst in je onlinewinkel.

Je typografie-instellingen aanpassen

1. Klik naast Simple op Aanpassen.

2. Klik op Thema-instellingen.

3. Klik op Typografie.

4. Klik voor elk type tekst op Wijzigen om de lettertypekiezer te gebruiken.

5. Verken lettertypen met het zoekveld of door te klikken op Meer laden.

Ga naar de lettertypenbibiliotheek van Shopify om alle beschikbare lettertypen te bekijken.

6. Klik op de naam van het lettertype dat je wilt gebruiken.

7. Als je het lettertype wilt veranderen, bijvoorbeeld vet of cursief, klik je op Normaal. Klik vervolgens op de stijl die je wilt gebruiken en klik dan op Selecteren.

8. Klik op Opslaan.

Social media

Je kunt knoppen voor sociaal delen voor je producten en blogposts, en links naar je sociale media-accounts toevoegen.

De instellingen voor social media aanpassen:

1. Klik naast Simple op Aanpassen.

2. Klik op Thema-instellingen.

3. Klik op Social media.

4. Klik in het gebied Afbeelding voor sociaal delen op Afbeelding selecteren of Gratis afbeeldingen ontdekken als je een afbeelding voor sociaal delen wilt uploaden.

5. Geef in het gebied Socialmedia-accounts in de desbetreffende velden de links naar je accounts op als je links naar je socialmedia-accounts wilt toevoegen. Voer volledige links in, zoals https://instagram.com/shopify of https://twitter.com/shopify.

6. Klik in het gebied Socialmedia-accounts op Blog selecteren als je een Rich Site Summary, of RSS, voor een blog wilt toevoegen.

Links naar je sociale media-accounts en RSS-blog worden in de zijbalk van je onlinewinkel weergegeven.

7. Je kunt knoppen voor sociaal delen aan je producten en blogberichten toevoegen door in het gebied Opties voor delen een of meer selectievakjes aan te vinken.

Je kunt de volgende knoppen voor delen toevoegen:

- Delen op Facebook - Twitteren op Twitter - Pinnen op Pinterest (niet beschikbaar voor delen van blogposts)

1. Klik op Opslaan.

Opties voor delen

Je kunt je klanten ook toestaan content uit je onlinewinkel te delen met hun sociale media-accounts. Schakel in de sectie Opties voor delen het selectievakje in voor elk type gedeelde sociale media dat je wilt toestaan:

• Schakel Delen op Facebook in om de Facebook-knop voor delen in te schakelen voor producten of blogberichten.

• Schakel Twitteren op Twitter in om de Twitter-knop voor delen in te schakelen voor producten of blogberichten.

• Schakel Pinnen op Pinterest in om de Pinterest-knop voor delen in te schakelen voor producten of blogberichten.

Favicon

Je kunt een pictogram voor favorieten, ook wel favicon genoemd, uploaden, waarmee je je onlinewinkel kunt promoten door je logo op de volgende plaatsten weer te geven:

• op het tabblad van je webbrowser
  • de geschiedenis van je webbrowser
  • als pictogrammen op je bureaublad
  • naast de naam van je onlinewinkel wanneer deze is gemarkeerd als bladwijzer.

Een favicon uploaden:

1. Klik in de sectie Simple op Aanpassen.

2. Klik op Thema-instellingen.

3. Klik op Flavicon.

4. Klik in het gedeelte Faviconafbeelding op Afbeelding selecteren en voer een van de volgende acties uit:

- Als je een afbeelding wilt selecteren die je al hebt geüpload naar het Shopify-beheercentrum, klik op het tabblad Bibliotheek. - Als je een afbeelding wilt selecteren vanaf je computer, klik op het tabblad Bibliotheek en klik vervolgens op de plusknop.

1. Klik op Opslaan.

Een vervolgkeuzemenu toevoegen

Maak menu's op je navigatiepagina als je vervolgkeuzelijsten aan het hoofdmenu wilt toevoegen. In dit artikel lees je hoe je dit doet.

Tips voor afbeeldingen

Beste typen productafbeeldingen voor Simple

Foto's met een hoge resolutie zien er stijlvoller en professioneler uit in het Simple-thema. Daarom raden we je het gebruik van afbeeldingen van minimaal 1024 x 1024 px aan. Je afbeeldingen kunnen een maximale grootte hebben van 2048 x 2048 px. Afbeeldingen worden waar nodig automatisch verkleind, dus hoe hoger de kwaliteit, hoe beter.

De optimale breedte-/hoogteverhouding voor je productfoto's is een vierkant.

Bij voorkeur moeten je foto's een egale achtergrondkleur hebben langs de randen. Egaal is een effen kleur zonder schaduw of markeringen. Alle foto's moeten dezelfde egale kleur langs de randen hebben.

Een afbeelding instellen voor blogposts

De eerste afbeelding van je blogartikel wordt gekozen als de uitgelichte afbeelding voor de landingspagina van de blog. Klik hier voor meer informatie over het toevoegen van een afbeelding aan een blogartikel.

De creditcardpictogrammen onderaan de pagina's wijzigen

In dit artikel lees je hoe je creditcards kunt toevoegen en enkele of alle creditcards kunt verwijderen.

Miniaturen weergeven voor video's in blogberichten

Als je een video in je blogartikel hebt, voeg een miniatuur van deze video toe aan het fragment van het artikel, waarna deze wordt weergegeven op de landingspagina van de blog.