Supply

Supply is een strak, handig te navigeren thema dat heel geschikt is voor ondernemingen met grote voorraden en verschillende collecties. Het thema wordt gekenmerkt door prominente navigatie, meerdere homepagecollecties, zijbalkfiltering en eenvoudige integratie met de app Productrecensies.

Voorbeeld van onlinewinkel met Supply

Supply is in de volgende gevallen ideaal:

• Meer dan 50 producten
  • Meer dan 5 collecties
  • Grote menu's

Supply aanpassen

Je kunt Supply klaarmaken voor je onlinewinkel door de secties en thema-instellingen aan te passen. Secties zijn blokken met content die de indeling van verschillende pagina's van je onlinewinkel bepalen. Thema-instellingen bepalen de lettertypen, kleuren, koppelingen naar sociale media en het uiterlijk van de kassa van je winkel.

Bekijk de stappen om de secties en thema-instellingen van Supply aan te passen zodat je het thema zo kunt instellen dat deze het beste bij je bedrijf past.