Thema-instellingen voor Supply

Supply bevat de volgende thema-instellingen:

• Kleuren
  • Typografie
  • Favicon
  • Winkelwagen
  • Social media
  • Prijsindeling
  • Afrekenen

Kleuren

Je kunt de kleuren kiezen voor de verschillende delen van je onlinewinkel.

Je kleurinstellingen aanpassen

1. Klik naast Supply op Aanpassen.

2. Klik op Thema-instellingen.

3. Klick op Kleuren.

4. Klik voor elk type content op het kleurstaal om de kleurkiezer te gebruiken. Het gedeelte Onlangs geselecteerd geeft de kleuren aan die je onlangs hebt geselecteerd voor je thema. Het gedeelte Op dit moment gebruikt geeft de kleuren aan die je momenteel gebruikt in andere delen van je thema.

Als je de kleur transparant wilt maken, klik op Geen.

5. Klik op Opslaan.

Typografie

Je kunt het lettertype en de lettergrootte instellen voor de tekst in je onlinewinkel.

Je typografie-instellingen aanpassen

1. Klik naast Supply op Aanpassen.

2. Klik op Thema-instellingen.

3. Klik op Typografie.

4. Klik voor elk type tekst op Wijzigen om de lettertypekiezer te gebruiken.

5. Verken lettertypen met het zoekveld of door te klikken op Meer laden.

Ga naar de lettertypenbibiliotheek van Shopify om alle beschikbare lettertypen te bekijken.

6. Klik op de naam van het lettertype dat je wilt gebruiken.

7. Als je het lettertype wilt veranderen, bijvoorbeeld vet of cursief, klik je op Normaal. Klik vervolgens op de stijl die je wilt gebruiken en klik dan op Selecteren.

8. Klik op Opslaan.

Favicon

Met Supply kun je een favicon aan je winkel toevoegen. Een favicon (pictogram voor favorieten) is een klein pictogram dat je website aanduidt en is een snelkoppeling hiernaartoe wanneer het pictogram wordt weergegeven, bijvoorbeeld:

• op het tabblad van je webbrowser
  • de geschiedenis van je webbrowser
  • als pictogrammen op je bureaublad
  • naast de naam van je onlinewinkel wanneer deze is gemarkeerd als bladwijzer.

Met een favicon kun je je winkel marketen en je website een professioneel uiterlijk geven. De aanbevolen favicongrootte voor Supply is 16 x 16 px.

Een favicon toevoegen:

1. Klik op het tabblad Thema-instellingen.

2. Klik op Flavicon.

3. Klik in het gedeelte Faviconafbeelding op Afbeelding selecteren en voer een van de volgende acties uit:

- Als je een afbeelding wilt selecteren die je al hebt geüpload naar het Shopify-beheercentrum, klik op het tabblad Bibliotheek. - Als je een afbeelding wilt selecteren vanaf je computer, klik op het tabblad Bibliotheek en klik vervolgens op de plusknop.

1. Klik op Opslaan.

Winkelwagen

Met Supply kun je de winkelwagenpagina zo aanpassen dat bestellingsnotities worden toegevoegd en kun je kiezen uit vier winkelwagenpaginastijlen.

De winkelwageninstellingen openen:

1. Klik op het tabblad Thema-instellingen.

2. Klik op Winkelwagen.

Bestellingsnotities inschakelen

Met Supply kun je een veld op de winkelwagenpagina opgeven waarin klanten bestellingsnotities kunnen plaatsen, die kunnen worden gebruikt voor berichten bij cadeaus, speciale verzoeken en afleverinstructies.

Winkelwagentype

Supply bevat vier winkelwagentypen:

• Met het winkelwagentype Lade schuift de winkelwagen omlaag vanaf de bovenkant van de pagina. Wanneer de winkelwagen is gesloten, ziet de winkelwagentekst er opgevouwen uit:
  • Het winkelwagentype Spiegelen is vergelijkbaar met het winkelwagentype Lade, behalve dat de spiegelingsanimatie wordt weergegeven wanneer de winkelwagen wordt geopend en gesloten:
  • Het winkelwagentype Modaal venster is een pop-upvenster dat bovenaan de pagina-content wordt weergegeven. Het pop-upvenster kan worden gesloten door op de X te klikken of door buiten het pop-upvenster te klikken.
  • Het winkelwagentype Pagina is een pagina in je onlinewinkel. Klanten openen de winkelwagenpagina door op de winkelwagenlink in de koptekst te klikken of door een artikel aan de winkelwagen toe te voegen.

Social media

Je kunt knoppen voor sociaal delen voor je producten en blogposts, en links naar je sociale media-accounts toevoegen.

De instellingen voor social media aanpassen:

1. Klik naast Supply op Aanpassen.

2. Klik op Thema-instellingen.

3. Klik op Social media.

4. Klik in het gebied Afbeelding voor sociaal delen op Afbeelding selecteren of Gratis afbeeldingen ontdekken als je een afbeelding voor sociaal delen wilt uploaden.

5. Geef in het gebied Accounts in de desbetreffende velden de links naar je accounts op als je links naar je sociale media-accounts wilt toevoegen. Voer volledige links in, zoals https://instagram.com/shopify of https://twitter.com/shopify.

Links naar je sociale media-accounts worden in de voettekst van je onlinewinkel weergegeven.

6. Je kunt knoppen voor sociaal delen aan je producten en blogberichten toevoegen door in het gebied Sociaal delen een of meer selectievakjes in te schakelen.

Je kunt de volgende knoppen voor delen toevoegen:

- Delen op Facebook - Twitteren op Twitter - Pinnen op Pinterest (niet beschikbaar voor delen van blogposts)

1. Als je de stijl van de knoppen voor delen wilt wijzigen, selecteer een stijl in het menu Knopstijl.

2. Klik op Opslaan.

Prijsindeling

Met Supply kun je kiezen hoe productprijzen worden weergegeven in je winkel.

Opties voor prijsindelingen instellen in Supply:

1. Klik op het tabblad Thema-instellingen.

2. Klik op Prijsindeling.

3. Schakel Centen weergeven als superscript in om de prijs in superscript weer te geven als je verkoopt in een valuta waarin centen worden gebruikt:

Afrekenen

In dit gedeelte kun je de betaalpagina van je winkel aanpassen. Klik hier voor meer informatie over de betaalpagina van je winkel.