Je thema bewerken

Je kunt je thema bewerken om de content, opmaak, typografie en kleuren van je onlinewinkel aan te passen. Elk thema heeft secties en instellingen waarmee je de look-and-feel van je winkel kunt wijzigen zonder dat je code hoeft te bewerken.

Voordat je het thema aanpast

Voordat je het thema aanpast, is het een goed idee om de volgende taken uit te voeren:

Bewerk de content en instellingen voor je thema

Stappen

Verschillende typen pagina's hebben verschillende themasecties. Wanneer je de themabewerker voor het eerst opent, worden de secties voor de homepage weergegeven. Als je de secties voor andere pagina's wilt openen, selecteer het paginatype in het vervolgkeuzemenu bovenaan de pagina.

Vervolgkeuzemenu themabewerker

Met behulp van de themabewerker kun je de content bewerken die in je winkel wordt weergegeven door themasecties te kiezen en te bewerken. Je kunt de zoekfunctie van de winkel ook wijzigen met behulp van de algemene thema-instellingen.

Ga naar Secties en Thema-instellingen voor meer informatie over het bewerken van secties en thema-instellingen.

Hulp bij aanpassingen

Als je hulp nodig hebt bij het wijzigen van je thema, kun je contact opnemen met de ontwikkelaar van je thema voor ondersteuning.

Zie Aanvullende bronnen voor ondersteuning van thema's om te zien welke andere bronnen beschikbaar zijn om je te helpen bij het aanpassen van thema's.