Opmerkingen bij bestellingen inschakelen op de pagina van je winkelwagenpagina

Je kunt opmerkingen bij bestellingen gebruiken om speciale instructies van klanten te verzamelen over hoe je een bestelling kunt voorbereiden en afleveren. Met de meeste gratis Shopify-thema's kun je een tekstvak met opmerkingen bij bestellingen inschakelen op je winkelwagen-pagina. Het Simple-thema ondersteunt geen opmerkingen bij bestellingen.

Opmerkingen bij bestellingen inschakelen

Je kunt de instellingen van de winkelwagen vinden voor je thema in de thema-instellingenof in een aanpasbare sectie op de pagina je Winkelwagen. Ga als volgt te werk om de documentatie van het thema te raadplegen voor meer informatie over het vinden van deze instelling in je thema.

Als je thema geen instelling voor opmerkingen bij bestellingen heeft in Thema-instellingen, kun je naar de instelling zoeken in het gedeelte Winkelwagen of Winkelwageninstellingen op de Winkelwagen-pagina.

Opmerkingen bij bestelling inschakelen in je thema-instellingen

1. Klik op thema-instellingen.

2. Klik op Winkelwagen.

3. Zoek naar Opmerkingen bij bestelling inschakelen of Opmerkingen bij winkelwagen inschakelen. Als je een van deze opties niet kunt vinden, bekijk dan je Winkelwagen-pagina.

4. Bekijk notities voor bestellingen inschakelen of notities voor winkelwagen inschakelen.

5. Klik op Opslaan.

Opmerkingen bij bestellingen inschakelen op de pagina van je winkelwagenpagina

1. Selecteer Winkelwagen.

2. Klik op de sectie Winkelwagen of Winkelwageninstellingen. Niet alle thema's op deze pagina beschikken over een aanpasbare sectie.

3. Zoek in notities voor bestellingen inschakelen of notities voor winkelwagens inschakelen.

4. Bekijk notities voor bestellingen inschakelen of notities voor winkelwagen inschakelen.

5. Klik op Opslaan.

Wijzig het label van je opmerkingen bij bestellingen

Je kunt het label dat hierboven of naast het vak opmerkingen bij bestellingen wordt weergegeven bewerken. Standaard zegt het label 'Voeg een notitie toe aan je bestelling':

Label voor opmerkingen bij bestellingen

1. Zoek het thema dat je wilt bewerken en klik vervolgens op Acties > Talen bewerken.

2. Typ in het vak Vertalingen filteren Add a note om de vertaling van de opmerking bij de bestelling weer te geven:

Vertaling van opmerkingen bij bestellingen

3. Voer een nieuw label voor opmerkingen bij bestellingens in.