Productprijzen verbergen

Je kunt al je productprijzen verbergen en ze in de toekomst opnieuw onthullen door je valuta-indelingen te bewerken.

1. Bevestig dat je je in het gedeelte Algemeen bevindt of klik op Algemeen als je er nog niet bent.

2. Klik in het gedeelte winkel valuta op Opmaak wijzigen.

3. Plaats de eerste twee indelingen in een span -element met een klasse die is ingesteld op hidden. Gebruik geen aanhalingstekens. Hieronder staat bijvoorbeeld de indeling HTML met valuta voor een winkel die USD als valuta gebruikt:

<span class=hidden>${{ amount }} USD</span>

Hieronder zie je de indeling HTML zonder valuta:

<span class=hidden>${{ amount }}</span>

Hiermee verberg je alle prijzen in je webwinkel. Als prijzen nog steeds worden weergegeven, moet je code onderaan het stijlblad van je thema toevoegen. Ga verder met de volgende stappen.

1. In het menu Middelen, klik om je theme.scss.liquid-bestand te openen.

De naam van het stijlblad kan variëren per thema, dus als je geen theme.scss.liquid, zoek naar een van de volgende:

- style.scss.liquid - styles.scss.liquid - theme.css.liquid - timber.scss.liquid

1. Plak helemaal onderaan het bestand de volgende code:
.hidden {
  display: none;
}
  1. Klik op Opslaan.

Wanneer je klaar bent om je prijzen weer te geven, verander je de valuta van je winkel in een andere en verander je deze vervolgens terug naar je eigen valuta. Hiermee worden je instellingen weer ingesteld op de standaard geldformaten voor de valuta van je winkel en worden de prijzen opnieuw weergegeven in je webwinkel.