Wijzigingen in Instagram-feeds in Thema's

Vanaf 29 juni 2020 zal instagram de Legacy-API beëindigen. Dit betekent dat, als je een Instagram-toegangstoken hebt ingevoerd in het gedeelte 'Instagram feed' van de themabewerker, de Instagram-feed geen afbeeldingen meer laat zien na 29 juni. Als je nog steeds een Instagram-feed in je winkel wilt gebruiken, kun je een Instagram feed-app gebruiken.

Deze wijziging heeft geen invloed op andere verkoopkanalen, zoals Facebook en Instagram by Meta. Sommige Instagram-feeds die zijn geïnstalleerd met apps van derden en niet via de sectie in de themabewerker, worden mogelijk niet beïnvloed en blijven gewoon werken.

Om te voorkomen dat deze wijziging weergave-problemen in dit gedeelte van je storefront veroorzaakt, raden we je aan de Instagram-sectie te verwijderen die is ingebouwd in je thema.

De sectie Instagram verwijderen

Elk thema heeft verschillende instellingen en secties, zodat de sectie Instagram van thema tot thema kan verschillen.

Stappen:

Apps die werken met Instagram-feeds

Als je nog steeds graag een Instagram-feed in je webshop wilt weergeven, kun je dit via een app van derden doen. Apps die met Instagram-feeds werken zijn hier te vinden.