De naam van de auteur verwijderen uit blogposts

Verwijder de naam van de auteur

Om de naam van de blogauteur te verwijderen, moet je Liquid in je sjablonen blog.liquid en je article-template.liquid bewerken. Als je Boundless gebruikt, moet je Liquid in je sjablonen voor blog.liquid en article.liquid bewerken.

1. Klik in de map Sjablonen op blog.liquid.

2. Gebruik ctrl + F op een PC of command + F op een Mac-computer om dit Liquid-tag te vinden en te verwijderen:

{{ article.author }}

De auteur en datum delen een liquid-tag voor de thema's Simple en Supply. Gebruik ctrl + F op een PC of command + F op een Mac-computer om dit Liquid-tag te vinden en te verwijderen om deze allebei te verwijderen.

{{ 'blogs.article.author_on_date_html' | t: author: author, date: date }}

Als je alleen de datum wilt behouden, vervang dan de bovenstaande code door:

{{ date }}
  1. Klik op Opslaan.

2. Klik in de map Secties op article-template.liquid. Klik voor Boundless in de map Sjablonen op article.liquid.

3. Gebruik ctrl + F op een PC of command + F op een Mac-computer om dit Liquid-tag te vinden en te verwijderen:

{{ article.author }}

De auteur en datum van het artikel delen een liquid-tag voor de thema's Simple en Supply. Gebruik ctrl + F op een PC of command + F op een Mac-computer om dit Liquid-tag te vinden en te verwijderen om deze allebei te verwijderen.

{{ 'blogs.article.author_on_date_html' | t: author: author, date: date }}

Als je alleen de datum wilt behouden, vervang dan de bovenstaande code door:

{{ date }}