Verbeteringen aan de themabewerker

We hebben de themabewerker opnieuw opgebouwd om deze sneller en gemakkelijker in gebruike te maken, maar de meeste zaken zijn niet gewijzigd. De omgebouwde themabewerker wordt vanaf 17 september 2020 beschikbaar gesteld voor winkels, maar niet alle winkels ontvangen de update direct. Je hoeft geen actie te ondernemen om toegang te krijgen. Wanneer je winkel toegang heeft tot de omgebouwde themabewerker, zie je de onderstaande verbeteringen.

Toegang tot secties en thema-instellingen

Dynamische secties verwijderen

Acties ongedaan maken en opnieuw uitvoeren

De knoppen Ongedaan maken en Opnieuw uitvoeren kunnen nu worden geopend via de hoofdbalk van de themabewerker.

De knoppen 'Ongedaan' maken en 'Opnieuw uitvoeren' in de balk bovenaan van de themabewerker.

Documentatie bekijken, ondersteuning krijgen en je themaversie controleren

Links naar de documentatie en ondersteuningsgegevens van je thema zijn verplaatst naar het menu Thema-acties. In dit menu kun je ook de themaversie en aanmaakgegevens controleren. Het menu Thema-acties kan worden geopend via de zijbalk themabewerker.

De editor verlaten

Je kunt nu terugkeren naar het Shopify-beheercentrum met behulp van de knop Sluiten. Deze knop werkt op dezelfde manier als de vorige paarse knop 'teruggaan naar de beheerder'.

Klik op de knop Afsluiten om terug te gaan naar je Shopify-beheercentrum.