Thema-instellingen

Je kunt thema-instellingen gebruiken om wijzigingen aan te brengen in de typografie, kleuren, koppelingen naar sociale media en afrekeningsinstellingen van je onlinewinkel.

Met themasecties kun je de thema-instellingen aanpassen vanuit de themabewerker. Wanneer je je thema-instellingen wijzigt, zijn de wijzigingen van toepassing op je hele onlinewinkel.

Themastijlen wijzigen

Een themastijl is een verzameling instellingen die is gekozen door de themaontwerper en die je op je winkel kunt toepassen om deze een glanzend uiterlijk te geven. Voor alle Thema's is standaard een themastijl toegepast. Wanneer je een thema aanpast, vervang dan de instellingen voor de themastijl door je eigen thema. Als je een themastijl op je thema toepast, worden je huidige instellingen, zoals kleuren en typografie, gewijzigd.

Stappen

1. Klik op thema-instellingen > themastijl.

2. Klik op een themastijl. Als je thema meerdere themastijlen bevat, worden deze weergegeven in een kolom.

3. Klik op stijl wijzigen.