Minimaal

Minimal is een responsief thema met brede opmaak dat er geweldig uitziet op elk apparaat. De vele features bieden je volledige flexibiliteit. Je kunt je winkel aanpassen met extra opmaakopties, productweergaven, collectieweergaven, navigatiestijlen en typografische keuzes.

Voorbeeld van onlinewinkel met Minimal

Minimal aanpassen

Je kunt Minimal klaarmaken voor je onlinewinkel door de secties en thema-instellingen aan te passen. Secties zijn blokken met content die de indeling van verschillende pagina's van je onlinewinkel bepalen. Thema-instellingen bepalen de lettertypen, kleuren, koppelingen naar sociale media en het uiterlijk van de checkout van je winkel.

Bekijk de stappen om de secties en thema-instellingen van Minimal aan te passen zodat je het thema zo kunt instellen dat deze het beste bij je bedrijf past.