Aanpassingen voor Minimal

Elk betaald Shopify-account krijgt 60 minuten gratis ontwerptijd van Shopify-ondersteuning. Deze ontwerptijd kan worden gebruikt om specifieke functies aan een thema toe te voegen wat je winkel kan helpen verkopen.

De volgende aanpassingen kunnen worden gemaakt aan Minimal door Shopify-ondersteuning. Bekijk de beschrijving van elke ondersteunde aanpassing om te bepalen welke je bedrijf kan helpen.

Voeg carrouselslider toe aan de thumbnail van het product

Ontwerptijd: dertig minuten

Alle productfoto's verschijnen standaard op de productpagina.

Deze aanpassing voegt een slider voor thumbnails toe, waarmee gebruikers in groepen door de thumbnails kunnen bladeren, in plaats van dat de pagina ze allemaal tegelijk weergeeft.

Deze aanpassing werkt goed voor winkels met een groot aantal afbeeldingen die een soortgelijke samenstelling hebben.

Vermijd deze aanpassing op winkels die een klein aantal productafbeeldingen hebben of als de afbeeldingen van de varianten extra productinformatie tonen, zoals alternatieve aanzichten van een product.

Bespaard bedrag en percentage aan productpagina's toevoegen

Ontwerptijd: dertig minuten

Wanneer producten standaard een prijsvergelijking hebben die hoger is dan de prijs om aan te geven dat ze in de uitverkoop zijn, wordt de verkoop aan je klant getoond door de prijs te tonen en prijs naast elkaar op de productkaart te vergelijken.

Met deze aanpassing wordt het bedrag en het percentage dat is opgeslagen voor de geselecteerde variant, toegevoegd aan de productkaart. De korting wordt alleen weergegeven als de vergelijkingsprijs de verkoopprijs overschrijdt.

Deze aanpassing werkt goed voor merchants die de exacte kortingen willen markeren die klanten ontvangen wanneer de variant in de uitverkoop is.

Maak de gehele diavoorstelling klikbaar

Ontwerptijd: dertig minuten

Een klant moet standaard op de knop in een diavoorstelling klikken die naar de opgegeven link moet worden overgebracht.

Met deze aanpassing kunnen klanten overal in de diavoorstellingssectie klikken om naar de knoplink te navigeren. De knop wordt verwijderd uit de diavoorstellingssectie.

Deze aanpassing moet worden vermeden in winkels waar de knop oproep tot actie naar belangrijke informatie linkt, zodat klanten gemakkelijker kunnen identificeren waar ze kunnen klikken.

Vereisen dat klanten het veld notities voor winkelwagen voltooien

Ontwerptijd: dertig minuten

Het veld Notities voor winkelwagen is standaard een optioneel veld voor klanten om in te vullen.

Met deze aanpassing is het veld Notities voor winkelwagen een verplicht veld wanneer een klant wil betalen.

Deze aanpassing moet worden vermeden in winkels die geen klanten nodig hebben om aanvullende informatie voor hun bestelling te verstrekken met behulp van notities, zodat klanten niet worden gehinderd om hun aankoop te voltooien.