Aanpassingen voor Simple

Elk betaald Shopify-account krijgt 60 minuten gratis ontwerptijd van Shopify-ondersteuning. Deze ontwerptijd kan worden gebruikt om specifieke functies aan een thema toe te voegen wat je winkel kan helpen verkopen.

De volgende aanpassingen kunnen worden gemaakt aan Simple door Shopify-ondersteuning. Bekijk de beschrijving van elke ondersteunde aanpassing om te bepalen welke je bedrijf kan helpen.

Bannerafbeelding toevoegen aan koptekst

Ontwerptijd: dertig minuten

Je kunt standaard geen bannerafbeelding toevoegen aan de koptekst.

Met deze aanpassing wordt een afbeelding toegevoegd aan de koptekst die naast het logo en over de volledige breedte van de koptekst wordt weergegeven.

Als je deze aanpassing aanvraagt, is het belangrijk om een bannerafbeelding te gebruiken die korter is dan de breedte. Anders drukt de bannerafbeelding de hoofdcontent van de winkel ver naar beneden op het scherm, wat kan leiden tot lagere conversiepercentages.

Deze aanpassing moet worden vermeden in winkels die al een diavoorstellingssectie of een ander afbeeldingsgedeelte op de startpagina gebruiken om informatie te markeren.

De uitlijning van het logo wijzigen

Ontwerptijd: dertig minuten

Standaard wordt het logo uitgelijnd aan de linkerkant in de kop.

Met deze aanpassing wordt het logo uitgelijnd naar het midden of naar rechts.

Deze aanpassing werkt goed voor winkels met specifieke ontwerpvereisten.

Voorkom deze aanpassing in winkels die geen specifieke merkvereisten hebben waarvoor een gecentreerd logo nodig is, omdat een links uitgelijnd logo gemakkelijker door klanten kan worden gevonden.

Ontwerptijd: dertig minuten

Het menupictogram wordt standaard onder het logo weergegeven op kleinere schermen.

Met deze aanpassing wordt het menupictogram opnieuw weergegeven, zodat het naast het logo wordt weergegeven. Dit verkleint ook de grootte van het logo.

Voorkom deze aanpassing in winkels met een gedetailleerd logo dat beter leesbaar is bij een groter formaat.

Voeg carrouselslider toe aan de thumbnail van het product

Ontwerptijd: dertig minuten

Alle productfoto's verschijnen standaard op de productpagina.

Met deze aanpassing wordt een schuifregelaar voor de afbeeldingsminiatuur toegevoegd waarmee gebruikers in groepen door miniaturen kunnen scrollen, in plaats van alle miniaturen tegelijkertijd op de pagina weer te geven.

Deze aanpassing werkt goed voor winkels met een groot aantal afbeeldingen die een soortgelijke samenstelling hebben.

Vermijd deze aanpassing op winkels die een klein aantal productafbeeldingen hebben of als de afbeeldingen van de varianten extra productinformatie tonen, zoals alternatieve aanzichten van een product.

Tekst en knoppen in afbeelding weergeven op mobiele diavoorstelling

Ontwerptijd: dertig minuten

Standaard worden tekst en knoppen in de diavoorstelling onder de afbeelding op kleinere schermen weergegeven om te voorkomen dat ze de afbeelding verduisteren.

Met deze aanpassing worden de tekst en knoppen verplaatst, zodat ze bovenaan de afbeelding worden weergegeven, vergelijkbaar met hoe ze worden weergegeven op grotere schermen.

Deze aanpassing werkt goed voor winkels met diavoorstellingssecties waarbij de afbeelding op de achtergrond moet worden weergegeven als een aanvulling op de knoppen bericht en oproep tot actie.

Vermijd deze aanpassing op winkels die de diashow gebruiken om een afbeelding te tonen die inhoud bevat die niet mag worden bedekt.