Thema's Online Store 2.0

Een thema gaat overde organisatie, functies en stijl van je webwinkel. Verschillende thema's hebben verschillende stijlen en lay-outs en bieden een andere ervaring voor je klanten. Als je bijvoorbeeld saunaproducten verkoopt, wil je waarschijnlijk dat je onlinewinkel een ontspannen en weelderig uiterlijk heeft. Als je elektronica verkoopt, wil je misschien dat je onlinewinkel er energiek en gestroomlijnd uitziet.

Online Store 2.0-thema's bieden de volgende aanvullende functies:

• Secties op elke pagina: pas de content op de meeste pagina's van je onlinewinkel aan. Secties en blokken toevoegen, opnieuw rangschikken of verwijderen om unieke pagina-opmaak te maken.
  • Verbeterde app-ondersteuning - Installeer of verander apps zonder dat je een code hoeft te gebruiken. Voeg app-functionaliteit overal in je thema toe met behulp van app-blokken en app-invoegingen. Je kunt door de collectie van de Online Store 2.0-app bladeren om apps te vinden die naadloos integreren met je onlinewinkel.
  • Meer content via dynamische bronnen: voeg dynamische, gespecialiseerde informatie toe aan elke instelling in je thema door de instelling te koppelen aan een dynamische bron. Een dynamische bron kan een bronattribuut of een metaveldwaarde zijn.
  • Filteren van collecties: geef klanten de mogelijkheid om collecties in je winkel te filteren op beschikbaarheid, prijs en meer.

Je kunt gratis en betaalde Online Store 2.0-thema's bekijken in de Shopify Theme Store.

Je kunt je thema-instellingen aanpassen vanuit het Shopify-beheercentrum met behulp van de themabewerker. Als je thema geen instelling heeft voor een wijziging die je wilt aanbrengen, kun je de themacode bewerken.

Wanneer je wijzigingen aanbrengt in je thema of overschakelt naar een nieuw thema, heeft dit geen invloed op de andere delen van je account. Je kunt dus verschillende themastijlen en -instellingen uitproberen zonder zorgen over alle andere content in je beheercentrum.