Thema's aanpassen

Nadat je een thema hebt gekozen waarmee de basisuitstraling van je onlinewinkel wordt bepaald, kun je het thema aanpassen aan je unieke merk. Je kunt de themabewerker gebruiken om de content en instellingen van je thema aan te passen vanuit het Shopify-beheercentrum. De themabewerker bevat een voorbeeld van een thema en een zijbalk of menu dat je kunt gebruiken om wijzigingen aan te brengen in je thema-instellingen en om content toe te voegen, te verwijderen, te bewerken en te herschikken. Raadpleeg de documentatie van je thema voor meer informatie over welke secties en instellingen beschikbaar zijn voor je thema.

Als je thema geen instellingen bevat voor de wijzigingen die je wilt aanbrengen en je vertrouwd bent met HTML, CSS en Liquid, kun je de themacode bewerken.

Voordat je het thema aanpast

Voordat je het thema aanpast, is het een goed idee om de volgende taken uit te voeren: