Opmerkingen bij bestellingen inschakelen op de pagina van je winkelwagenpagina

Je kunt opmerkingen bij bestelling gebruiken om speciale instructies van klanten te verzamelen over hoe je een bestelling kunt voorbereiden en afleveren. Je kunt in elk gratis Shopify-thema een tekstvak inschakelen voor opmerkingen bij een bestelling op de pagina van je winkelwagen.

Opmerkingen bij bestellingen inschakelen

Opmerkingen bij een bestelling kunnen worden ingeschakeld op de pagina Winkelwagen van je thema. Volg de onderstaande stappen of raadpleeg de documentatie van je thema voor meer informatie over hoe je deze instelling in je thema kunt vinden.

Opmerkingen bij bestellingen inschakelen op de pagina van je winkelwagenpagina

1. Selecteer Winkelwagen om het sjabloon in de themabewerker te laden.

2. Klik op het blok Subtotaal.

3. Schakel Notities voor winkelwagen inschakelen in.

4. Klik op Opslaan.

Wijzig het label van je opmerkingen bij bestellingen

Je kunt het label dat hierboven of naast het vak opmerkingen bij bestellingen wordt weergegeven bewerken. Standaard zegt het label 'Voeg een notitie toe aan je bestelling':

Label voor opmerkingen bij bestellingen

1. Zoek het thema dat je wilt bewerken en klik vervolgens op Acties > Talen bewerken.

2. Typ in het vak Vertalingen filteren Add a note om de vertaling van de opmerking bij de bestelling weer te geven:

Vertaling van opmerkingen bij bestellingen

3. Voer een nieuw label voor opmerkingen bij bestellingens in.