Een gedeelte met aanbevolen producten toevoegen

Je kunt een gedeelte toevoegen aan je productpagina's met een automatisch gegenereerde lijst met productaanbevelingen. Door aanbevolen producten aan klanten te tonen, wordt het voor hen gemakkelijker om nieuwe producten te ontdekken en kan het helpen om de onlinewinkel-omzet te vergroten.

De kop en opmaak van het gedeelte met aanbevolen producten worden bepaald door je thema.

Productaanbevelingen begrijpen

De productaanbevelingen die in het gedeelte worden weergegeven, zijn gebaseerd op producten die gewoonlijk gezamenlijk worden gekocht of producten in verwante collecties. Productaanbevelingen worden na verloop van tijd nauwkeuriger naarmate er meer bestel- en productinformatie beschikbaar komt.

Meer informatie over de gegevens die worden gebruikt voor productaanbevelingen is te vinden in de documentatie voor de ontwikkeling van Shopify-thema's.

Productaanbevelingen aanpassen

Productaanbevelingen is een gedeelte op je productpagina in Online Store 2.0-thema's. Je kunt het uiterlijk van je productaanbevelingen aanpassen om de titel, prijs, leverancier en een korte beschrijving op te nemen of deze volledig van je productpagina's te verwijderen. Je kunt slechts één gedeelte met productaanbevelingen hebben.

Wanneer je productaanbevelingen toevoegt, kun je kiezen welke informatie je wilt weergeven. De themablokken die beschikbaar zijn voor productaanbevelingen, zijn Titel, Prijs, Korte beschrijving en Leverancier.

Stappen

1. Selecteer Producten > Standaardproduct om het sjabloon in de themabewerker te laden.
  2. Doe een van de volgende dingen: - Als je productpagina een sectie met productaanbevelingen heeft, klik je op Productaanbeveling.

• Als je productpagina geen gedeelte met productaanbevelingen heeft, klik je op + sectie toevoegen en selecteer je Productaanbevelingen.
  3. Klik op + blok toevoegen en selecteer vervolgens de blokken die je aan je klanten wilt weergeven.

4. Klik op Opslaan.

Je kunt productaanbevelingen uitschakelen door op het oogsymbool te klikken. Als je productaanbevelingen uit kunt uitschakelen, wordt het gedeelte verborgen in je productvermelding, maar wordt deze niet verwijderd.