Instellingen

Je kunt thema-instellingen gebruiken om wijzigingen aan te brengen in de typografie, kleuren, koppelingen naar sociale media en afrekeningsinstellingen van je onlinewinkel.

Themastijlen wijzigen

Een themastijl is een collectie van instellingen gekozen door een thema-ontwerper. Je kunt een themastijl toepassen op je winkel om het een afgewerkte look-and-feel te geven. Op alle thema's is standaard een themastijl toegepast. Wanneer je een thema aanpast, vervang je de instellingen voor de themastijl door je eigen thema. Wanneer je een themastijl toevoegt aan je thema, verander je je huidige instellingen, zoals kleuren en de vormgeving van je teksten.

Stappen

1. Klik op Thema-instellingen > Stijlen.

2. Selecteer de opties voor je themastijl met behulp van de vervolgkeuzemenu's. De beschikbare opties zijn afhankelijk van het thema dat je gebruikt.

3. Klik op Opslaan.

Wijzigingen ongedaan maken en opnieuw uitvoeren

Met de knop Ongedaan maken wordt je recentste wijziging ongedaan gemaakt, en met de knop Opnieuw uitvoeren wordt een wijziging die je ongedaan had gemaakt opnieuw doorgevoerd. Als je meer dan een keer op de knop Ongedaan maken klikt, worden je wijziging één voor één ongedaan gemaakt. Je vindt de knoppen Ongedaan maken en Opnieuw uitvoeren op de werkbalk van de themabewerker.

De knoppen Ongedaan maken en Opnieuw uitvoeren op de werkbalk van de themabewerkers

Klik op de knop Ongedaan maken om de volgende wijzigingen terug te draaien:

• secties toevoegen, opnieuw rangschikken en verwijderen
  • kleuren, lettertypen en andere instellingen toepassen op het tabblad Thema-instellingen
  • een themastijl opnieuw instellen.