Dawn

Dawn is een flexibel thema dat geschikt is voor alle winkels, ongeacht de grootte van de voorraad. Dawn heeft de volgende voordelen voor je webshop:

• Dawn kan in slechts enkele stappen worden geïnstalleerd. Door deze snelle lancering kun je meteen beginnen met verkopen.
  • Speel op de voorkeuren van je klant in door ervoor te zorgen dat je winkel goed wordt weergegeven op tablets, smartphones en desktopcomputers.
  • Krachtige visual storytelling en opties voor grote media geven je klanten een look-and-feel voor je merk en producten.
  • Toegang tot de nieuwste functies.
  • Geef je klanten de mogelijkheid om je winkel te volgen in de Shop-app.

Op deze pagina

Dawn aanpassen

Met secties en blokken orden je de content van je winkel flexibeler, zodat je de look-and-feel van je webshop naar wens kunt inrichten zonder dat je hoeft te programmeren. Door het toevoegen en aanpassen van secties en blokken en het wijzigen van de thema-instellingen maak je Dawn klaar voor je webshop.

Kom meer te weten over het aanpassen van de secties en thema-instellingen van Dawn, zodat je je webshop kunt afstemmen op je bedrijf, producten en merk.