Pakbonnen

Wanneer uw bestellingen vervult, wilt je misschien een pakbon toevoegen aan het pakket dat je naar uw klant stuurt. Pakbonnen helpen om te communiceren wat naar de klant is verzonden.

Pakbonnen afdrukken

U kunt pakbonnen afdrukken nadat u met het afhandelingsproces bent begonnen. Pakbonnen kunnen niet worden afgedrukt vanaf de pagina Bestellingen. Pakbonnen bevatten alle items die in een specifieke zending worden verzonden. Als u meerdere zendingen voor een bestelling hebt, kunt u voor elke zending een afzonderlijke pakbon afdrukken.

Pakbonnen afdrukken voordat u een verzendlabel koopt

1. Ga vanaf de Shopify-beheerder naar Bestellingen.

2. Klik op het nummer van de bestelling waarvoor je een pakbon wilt afdrukken.

3. Als u Shopify Shipping gebruikt (voor winkels in de Verenigde Staten of Canada), klikt u op Verzendlabel maken in het gedeelte Niet voldaan.

4. Als u Shopify Shipping niet gebruikt, klikt u op Als vervuld markeren.

5. Klik op Pakbon afdrukken.

6. Klik op Afdrukken.

Pakbonnen afdrukken terwijl u een verzendlabel koopt

1. Ga vanaf de Shopify-beheerder naar Bestellingen.

2. Klik op het nummer van de bestelling waarvoor je een pakbon wilt afdrukken.

3. Als u Shopify Shipping gebruikt (voor winkels in de Verenigde Staten of Canada), klikt u op Verzendlabel maken in het gedeelte Niet voldaan.

4. Klik op Verzendlabel kopen.

5. Klik op Pakbon afdrukken.

6. Klik op Afdrukken.

Pakbonnen bewerken

Je pakbonnen worden weergegeven met Liquid, een sjabloontaal gemaakt door Shopify. Als u vertrouwd bent met HTML, CSS en Liquid, kunt u de pakbonvariabelen gebruiken om uw pakbonsjabloon te bewerken.

U kunt uw pakbonsjabloon wijzigen door op Bewerken te klikken in het gedeelte Pakbonnen van uw verzendinstellingen.

Tijdens het bewerken van de sjabloon kunt u de pakbon terugzetten naar de standaardsjabloon door op Weer instellen op standaard te klikken.