Arrive-kennisgevingen voor bestellingen in- en uitschakelen

Arrive is een mobiele app die beschikbaar is voor iOS- en Android-apparaten. Met de app worden klanten geïnformeerd over de status van onlinebestellingen op basis van traceergegevens en worden automatische afleveringsmeldingen verzonden. Als Shopify bestellingen volgt, voorziet de app klanten met up-to-date informatie over hun bestellingen.

Wanneer u de Arrive-opt-in heeft ingeschakeld, zien klanten in de volgende landen een link om Arrive te installeren vanaf de bestelstatuspagina op mobiele apparaten:

• de Verenigde Staten
  • Canada
  • Australië

Klanten buiten deze landen zien de optie om Arrive te installeren niet op de bestelstatuspagina. Klanten die zich aanmelden, worden gevraagd de iOS- of Android-app voor Arrive te downloaden en vervolgens worden hun bestelgegevens automatisch gesynchroniseerd vanuit Shopify.

De aanmelding voor Arrive in- of uitschakelen

U kunt de optie om Arrive op de bestelstatuspagina te installeren in- of uitschakelen.

Als de aanmelding voor Arrive beschikbaar is voor uw winkel, hoeft u deze niet zelf instellen voor uw klanten. De optie wordt automatisch ingeschakeld en verschijnt op de bestelstatuspagina's, tenzij u deze uitschakelt.

Stappen:

1. Klik in de Shopify-beheerder op Instellingen en vervolgens op Betalingen.
  2. Schakel onder Updates over verzendingen ontvangen de optie Klanten kunnen de Arrive-app downloaden vanaf de bestelstatuspagina in of uit om de optie voor klanten in of uit te schakelen.