Arrive-kennisgevingen voor bestellingen in- en uitschakelen

Arrive is een mobiele app die beschikbaar is voor iOS- en Android-apparaten. Met de app worden klanten geïnformeerd over de status van onlinebestellingen op basis van traceergegevens en worden automatische afleveringsmeldingen verzonden. Bij het volgen van bestellingen van Shopify gebruikt de app realtime gegevens van vervoerders om klanten op de hoogte te houden van de meest recente informatie over hun bestellingen.

Wanneer klanten meer informatie krijgen over de status van een bestelling, zullen ze eerder je bedrijf vertrouwen en terugkomen om nieuwe bestellingen te plaatsen. Klanten die mobiele apparaten gebruiken, kunnen ervoor kiezen om updates voor een Shopify-bestelling te ontvangen via Arrive en de mobiele app downloaden van de bestelstatuspagina.

Wanneer je de aanmelding bij Arrive inschakelt, zien klanten in de Verenigde Staten en Canada een optie om Arrive te gebruiken om bestellingen te volgen bij het bekijken van de bestelstatuspagina op iOS- en Android-apparaten. Klanten die zich aanmelden, worden gevraagd de iOS- of Android-app voor Arrive te downloaden en vervolgens worden hun bestelgegevens automatisch gesynchroniseerd vanuit Shopify. Klanten buiten de Verenigde Staten en Canada zien geen optie om Arrive te gebruiken.

De aanmelding voor Arrive in- of uitschakelen

Je kunt de optie om Arrive op de bestelstatuspagina te gebruiken in- of uitschakelen.

Als de aanmelding voor Arrive beschikbaar is voor je winkel, hoeft je deze niet zelf instellen voor je klanten. De optie wordt automatisch ingeschakeld en verschijnt op de bestelstatuspagina's, tenzij je deze uitschakelt.

Stappen:

1. Klik in de Shopify-beheerder op Instellingen en vervolgens op Betalingen.
  2. Schakel onder Updates over verzendingen ontvangen de optie Klanten kunnen de Arrive-app downloaden vanaf de bestelstatuspagina in of uit om de optie voor klanten in of uit te schakelen.