Shop

Shop is een app voor winkelen en het volgen van bestellingen en is beschikbaar voor klanten met iOS en Android en op het web. Klanten kunnen de Shop-app gebruiken om pakketten te volgen, nieuwe winkels en producten te ontdekken, aankopen te doen met Shop Pay en contact te maken met je merk. Als klanten Shop Pay-termijnbetalingen gebruiken, kunnen zij de Shop-app ook gebruiken om hun betalingen te beheren.

Als je winkel voldoet aan de geschiktheidsvereisten in de Shop-richtlijnen voor merchants, worden je winkel en producten automatisch vermeld in de Shop-app en wordt het Shop-verkoopkanaal weergegeven in het Shopify-beheercentrum.

Je kunt je merkbekendheid in de Shop-app beheren met de volgende functies:

Het Shop-kanaal is beschikbaar in de landen waar Shopify Payments wordt ondersteund.