JavaScript-asset voor bestelstatus

U kunt JavaScript aan de bestelstatuspagina (voorheen de bedankpagina genoemd) van uw kassa toevoegen met behulp van het vak Aanvullende scripts in de Shopify-beheerder.

Het JavaScript-asset Shopify.Checkout.OrderStatus kan worden gebruikt om diverse typen inhoud aan uw bestelstatuspagina toe te voegen, waaronder:

• opmerkingen over specifieke producten
  • instructies voor afzonderlijke verzendmethoden
  • links voor het downloaden van digitale producten.

Dit JavaScript-asset is ook toegankelijk via ScriptTag.

Zo werkt het

Shopify.Checkout.OrderStatus bevat een functie voor het genereren van nieuwe inhoud:

addContentBox(params)

Met deze functie wordt een inhoudsvak toegevoegd waarbij elke parameter die aan de functie wordt doorgegeven, als een afzonderlijke rij wordt weergegeven.

HTML5 wordt binnen de functie ondersteund en u kunt Liquid buiten de functie gebruiken.

Voorbeeld

U kunt inhoud toevoegen als een bepaalde verzendmethode wordt gebruikt:

<script>
  {% if checkout.shipping_method.title == 'Pick-up at the store' %}
    Shopify.Checkout.OrderStatus.addContentBox(
     '<h2>Pick-up in store</h2>',
     '<p>We are open everyday from 9am to 5pm.</p>'
  {% endif %}
</script>