Inhoud weergeven op basis van een bestelling voor een bepaald product

Hiermee wordt gedemonstreerd hoe u door uw checkout.line_items gaat om te kijken of uw speciale product deel uitmaakt van de bestelling.

Jane verkoopt bijvoorbeeld een downloadbaar product en wil een downloadlink toevoegen aan de bestelstatuspagina. De link mag echter alleen worden weergeven als het digitale product deel uitmaakt van de bestelling.

Stappen:

1. Scrol omlaag naar het gedeelte Aanvullende scripts.

2. Kopieer de volgende code naar uw klembord (command + c op een Mac, ctrl + c op een pc).

<script>
  {% for line in checkout.line_items %}
    <!-- DEBUG looking at {{ line.title }} -->
    {% if line.title == 'Our special downloadable product' %}
      Shopify.Checkout.OrderStatus.addContentBox(
        '<p>Download your special downloadable product! <a href="#">Here!</a></p>'
      )
    {% endif %}
  {% endfor %}
</script>
  1. Plak de code in het vak Aanvullende scripts (druk op ctrl + V op een pc of command + V op een Mac).

2. Voer een testbestelling uit om je bestelstatuspagina weer te geven:

Shopify - bestelstatuspagina