Workflows beheren

Beheer workflows in al uw winkels. Met Flow in Shopify Plus kunt u al uw workflows in al uw winkels beheren. Het biedt dezelfde functionaliteit als de Shopify Flow-app die u in uw winkels kunt installeren.

Shopify Flow geeft de workflows voor elke winkel weer en laat gebruikers de volgende acties uitvoeren:

• Workflows maken voor een winkel. Je kan workflows maken op basis van sjablonen, handmatig en door ze te importeren.
  • Kopieën van workflows voor winkels maken.
  • Workflows voor elke winkel bewerken, verwijderen, inschakelen en uitschakelen.

Maak workflow-kopieën voor je winkels

Voorheen moest u een workflow in een andere winkel hergebruiken door deze te exporteren en vervolgens in de andere winkel te importeren. Nu kunt u voor elke winkel kopieën van uw workflows maken en deze inschakelen.

Shopify Flow-toegang op organisatieniveau

U hebt toegang tot Shopify Flow op organisatieniveau nodig om Shopify Flow in Plus te gebruiken. Met deze toegang kunnen gebruikers workflows voor elke winkel beheren zonder dat ze winkeltoegang hoeven te hebben.

Winkelversies niet vereist

U kunt Shopify Flow zowel in Shopify Plus als in uw Shopify-beheercentrum gebruiken. Wijzigingen die u op beide locaties aanbrengt, worden op beide locaties doorgevoerd. [TBD: Is dit waar?] Als u medewerkers hebt die alleen toegang hebben tot bepaalde winkels en u ze geen toegang wilt geven tot al uw winkels in Shopify Plus, dan kunnen ze de Shopify Flow-app in die winkels blijven gebruiken als voorheen. Anders hoeft u Shopify Flow niet in een winkel te installeren om workflows voor die winkel uit te voeren.

Beperkingen en bekende problemen

Als je een workflow hebt die een connector-app gebruikt en je deze in een winkel wil uitvoeren, moet die connector-app in die winkel zijn geïnstalleerd. Als de connector-app niet is geïnstalleerd, word je gevraagd deze te installeren. Je hoeft Shopify Flow niet in die winkel te installeren.

[TBD: Is dit waar? Hoe zit het wanneer u ze moet toevoegen?] Als u de verificatie-instellingen in de Asana-, Google Sheets-, Slack- of Trello-connectoren moet wijzigen, moet de winkel een kopie van de Shopify Flow-app hebben geïnstalleerd. U moet inloggen in de winkel en de instelling wijzigen in de Shopify Flow-app.

Als u de Shopify Flow-app uit een winkel verwijdert, zijn uw workflows voor die winkel uitgeschakeld. De workflows bestaan nog steeds in Shopify Plus, dus u kunt inloggen op Plus en ze opnieuw inschakelen.