Winkels

Naarmate u uw organisatie uitbreidt, kunt u er winkels aan toevoegen. U kunt winkels bekijken en toevoegen in Winkels.

Om Winkels te bekijken en toe te voegen, moet u toegang hebben tot Gebruikers- en winkelbeheer op organisatieniveau. Gebruikers met deze toestemming kunnen eventuele aanvullende financiële kosten goedkeuren wanneer ze winkels toevoegen.

Wanneer je een winkel toevoegt, word je de winkeleigenaar. Om de accounteigenaar te wijzigen, moet je je aanmelden bij de winkel.

Om specifieke instellingen voor een winkel te configureren, zoals de betalingsproviders of verzendinstellingen, moet je je aanmelden bij de winkel zelf.

Om het winkeltype (ontwikkeling naar productie) te wijzigen, het plan te downgraden of om een winkel te deactiveren of te sluiten, moet je contact opnemen met Shopify Plus-ondersteuning.

Een winkel toevoegen

Wanneer u een winkel toevoegt, wordt deze meestal meteen gemaakt. Als de gevraagde winkel uw contract kan overschrijden, wordt de aanvraag verzonden naar Shopify Plus en kunt u worden gevraagd om een extra vergoeding goed te keuren. In deze gevallen wordt een proefwinkel gemaakt. Binnen een paar dagen verwerkt Shopify Plus uw aanvraag, wordt uw winkel ge¨üpgrade naar productiewinkel en ontvangt u een bevestigingsmail.

Stappen:

1. Vanuit Shopify Plus open je Winkels.
  2. Klik op Winkel toevoegen.
  3. Voer het doel, de naam en de URL voor de winkel in.
  4. Klik op Winkel toevoegen.

Je winkel is gemaakt en je bent de winkeleigenaar. Je kan nu inloggen in de winkel en beginnen met het toevoegen van details.