Amazon Pay

Amazon Pay is een snelle, gemakkelijke en vertrouwde manier voor je klanten om aankopen te doen in je online winkel door de betalings- en verzendinformatie te gebruiken die is opgeslagen in hun Amazon-accounts. Je behoudt de volledige controle over de klantrelatie en je gegevens op productniveau worden nooit vastgelegd of gedeeld met Amazon. Ga voor meer informatie naar payments.amazon.com/merchant.

Ondersteunde landen

Alleen Shopify-bedrijven die gevestigd zijn in een van de volgende landen komen in aanmerking voor Amazon Pay:

• Verenigde Staten
  • Verenigd Koninkrijk
  • Denemarken
  • Frankrijk
  • Duitsland
  • Hongarije
  • Italië
  • Japan
  • Luxemburg
  • Nederland
  • Portugal
  • Spanje
  • Zweden

Amazon Pay activeren

1. Klik in het gedeelte Amazon Pay op Amazon Pay activeren.

2. Volg de instructies op de website van Amazon Pay.

3. Voeg de bijbehorende aangepaste URL toe aan de webinstellingen van Amazon Pay als je een aangepast primair domein hebt ingesteld voor je Shopify-winkel. Je kunt de Amazon Pay-webinstellingen vinden in het gedeelte Login with Amazon van Amazon Seller Central. Voeg de volledige URL, zoals https://johns-apparel.com, toe aan Allowed JavaScript Origins.

Nadat je toestemming hebt gegeven om je Shopify-winkel toegang te geven tot je Amazon Merchant-account, wordt Amazon Pay als een actieve betalingsprovider weergegeven op de pagina Betalingen in je Shopify-beheercentrum.

Klantervaring

Nadat je Amazon Pay hebt geactiveerd, kunnen in aanmerking komende klanten Amazon Pay gebruiken tijdens het afrekenen. Het betalingsproces is standaard ingesloten in de betaalpagina, zodat je klanten hun bestellingen kunnen voltooien zonder je online winkel te hoeven verlaten.

Klanten die Amazon Pay gebruiken, kunnen het verzendadres en de betaalgegevens gebruiken die zijn opgeslagen in hun Amazon-account om hun aankoop sneller te voltooien. Het factuuradres blijft privé en wordt niet gedeeld met Shopify. Meer informatie over versneld afrekenen.