Shopify Pay

Shopify Pay is een versnelde kassa waarmee klanten hun creditcard- en hun verzend- en factuurgegevens kunnen opslaan, zodat ze hun transactie sneller kunnen voltooien de volgende keer dat ze naar de Shopify-kassa worden geleid. Dit kan uw klanten tijd besparen bij het afrekenen, vooral als ze zich al hebben aangemeld voor Shopify Pay in een Shopify-winkel. Meer informatie over versneld afrekenen.

De verzend- en factureringsgegevens van de klant worden veilig opgeslagen op PCI-compatibele servers van Shopify en pas gedeeld met je winkel als er een bestelling is geplaatst. Als je klanten vragen hebben over hoe Shopify Pay werkt, of hoe hun gegevens zijn opgeslagen, kun je ze naar de Veelgestelde vragen van Shopify Pay sturen.

Ondersteunde talen

Shopify Pay is beschikbaar in de volgende talen:

• Chinees (vereenvoudigd)
  • Chinees (traditioneel)
  • Tsjechische
  • Deens
  • Nederlands
  • Engels
  • Finse
  • Frans
  • Duits
  • Hindi
  • Italiaans
  • Japans
  • Koreaans
  • Maleis
  • Noors Bokmål
  • Poolse
  • Portugees
  • Portugees (Brazilië)
  • Maleis
  • Spaans
  • Zweedse
  • Thais
  • Turkse

Klantervaring

Wanneer klanten afrekenen en hun verzend-, factuur- en creditcardgegevens hebben ingevoerd, kunnen ze hun gegevens opslaan door hun mobiele nummer in te voeren en zich aanmelden voor:

Shopify Payments-dialoogvenster

De volgende keer dat de klant naar de kassa gaat, wordt hij doorgestuurd naar de pagina voor het bekijken van de bestelling. Wanneer hij op Aankoop toestaan klikt, ontvangt hij een unieke zescijferige code in een sms. Vervolgens wordt hij gevraagd om de code op de afrekenpagina in te voeren. Nadat hij de code heeft ingevoerd, wordt de bestelling verwerkt.

Als een klant met hetzelfde apparaat naar je winkel terugkeert, kan hij afrekenen zonder een sms-bevestiging te gebruiken. Tijdens het afrekenen wordt de klant doorgestuurd naar Shopify Pay om zijn gegevens te verifiëren voordat hij terugkeert naar de kassa om de aankoop te voltooien.

Nadat klanten zich hebben aangemeld voor Shopify Pay en de sms-verificatie hebben voltooid, kunnen zij hun opgeslagen gegevens gebruiken bij elke Shopify-betaling waarvoor de functie is ingeschakeld. Ze hoeven zichzelf niet opnieuw te verifiëren.

Als een klant het telefoonnummer op zijn Shopify Pay-account wil wijzigen, moeten ze zich Afmelden voor Shopify pay met hun huidige geregistreerde telefoonnummer en een nieuw account maken met het nieuwe telefoonnummer.

Shopify Pay inschakelen

1. Klik in het gedeelte Shopify Payments op Beheren.

2. Selecteer Shopify Pay in het gedeelte VERSNELD AFREKENEN.

3. Klik op Opslaan.

Jew klanten kunnen zich nu aanmelden voor Shopify Pay en dit gebruiken bij het afrekenen.