Alternatieve betaalmethoden

U kunt een andere betaalmethode voor uw klanten instellen zodat ze hun bestellingen online kunnen betalen met iets anders dan een creditcard. Cryptogeld is bijvoorbeeld een populaire optie waarmee uw klanten kunnen betalen zonder tussenkomst van een bank of een andere instelling.

Een andere betaalmethode activeren

1. Klik in het gedeelte Alternatieve betalingen op Alternatieve betaling kiezen.

2. Kies een provider uit de lijst.

3. Voer uw accountreferenties in voor de provider die u heeft gekozen.

4. Klik op Activeren om de provider in te schakelen.

Nadat u een andere betaalmethode heeft geactiveerd, kunnen uw klanten deze bij het afrekenen gebruiken.