Alternatieve betaalmethoden

U kunt een alternatieve betaalmethode voor uw klanten instellen zodat ze hun bestellingen online kunnen betalen met iets anders dan een creditcard. Cryptogeld is bijvoorbeeld een populaire optie waarmee uw klanten kunnen betalen zonder tussenkomst van een bank of een andere instelling.

Een alternatieve betaalmethode activeren

1. Klik op Extra betaalmethode selecteren in het gedeelte Alternatieve betalingen.

2. Kies een provider in het vervolgkeuzemenu.

3. Voer uw accountreferenties in voor de provider die u hebt gekozen.

4. Klik op Activeren om de provider in te schakelen.

Nadat u een alternatieve betaalmethode hebt geactiveerd, kunnen uw klanten deze bij het afrekenen gebruiken.