Alternatieve betaalmethoden

Je kunt een andere betaalmethode voor je klanten instellen zodat ze hun bestellingen online kunnen betalen met iets anders dan een creditcard. Cryptovaluta is bijvoorbeeld een populaire optie waarmee je klanten kunnen betalen zonder tussenkomst van een bank of een andere instelling.

Andere betaalmethoden activeren

1. Klik in het gedeelte Alternatieve betalingen op Alternatieve betaling kiezen.

2. Kies een provider uit de lijst.

3. Voer je accountreferenties in voor de provider die je hebt gekozen.

4. Klik op Activeren om de provider in te schakelen.

Nadat je een andere betaalmethode hebt geactiveerd, kunnen je klanten deze bij het afrekenen gebruiken.

Andere betaalmethoden deactiveren

1. Klik in het gedeelte Alternatieve betalingen op Alternatieve betaling kiezen.

2. Kies een provider uit de lijst.

3. Klik op Deactiveren om de aanbieder uit te schakelen.

Als je een alternatieve betalingsoptie wilt verwijderen, kun je deze deactiveren.