Valutanotatie

Je kunt de manier wijzigen waarop valuta in je winkel worden weergegeven, zodat je klanten de bedragen eenvoudiger kunnen lezen.

Valutanotatietypen

Er zijn vier verschillende valutanotaties die in verschillende delen van je winkel worden gebruikt:

De vier verschillende valutanotaties die in je winkel worden gebruikt
Naam Gebruikt in
HTML met valuta Online winkel en Shopify-beheercentrum
HTML zonder valuta Online winkel en Shopify-beheercentrum
E-mail met valuta Notificaties
E-mail zonder valuta Meldingen en Bestelprinter-templates

Opties voor valutanotatie

Je kunt valuta op verschillende manieren weergeven:

opmaakopties voor valutabedragen
Geldnotatie Afgerond Voorbeeld
{{ amount }} 1.134,65
{{ amount_no_decimals }} 1.135
{{ amount_with_comma_separator }} 1.134,65
{{ amount_no_decimals_with_comma_separator }} 1.135
{{ amount_with_apostrophe_separator }} 1'134,65

Valutanotaties met afronding worden naar boven afgerond als het decimale getal 50 of meer is of naar beneden als het minder dan 50 is.

Je valutanotatie wijzigen

1. Klik op Algemeen.

2. Klik in het gedeelte winkel valuta op Opmaak wijzigen.

3. Vervang in elk van de velden {{amount}} door de valutanotatie die je wilt gebruiken in de tabel met opties.