Valutanotatie

U kunt de manier wijzigen waarop valuta in uw winkel worden weergegeven, zodat uw klanten de bedragen eenvoudiger kunnen lezen.

Valutanotatietypen

Er zijn vier verschillende valutanotaties die in verschillende delen van uw winkel worden gebruikt:

De vier verschillende valutanotaties die in uw winkel worden gebruikt
Naam Gebruikt in
HTML met valuta Online winkel en Shopify-beheerder
HTML zonder valuta Online winkel en Shopify-beheerder
E-mail met valuta Notificaties
E-mail zonder valuta Meldingen en Bestelprinter-sjablonen

Opties voor valutanotatie

U kunt valuta op verschillende manieren weergeven:

opmaakopties voor valutabedragen
Geldnotatie Afgerond Voorbeeld
{{ amount }} 1.134,65
{{ amount_no_decimals }} 1.135
{{ amount_with_comma_separator }} 1.134,65
{{ amount_no_decimals_with_comma_separator }} 1.135
{{ amount_with_apostrophe_separator }} 1'134,65

Valutanotaties met afronding worden naar boven afgerond als het decimale getal 50 of meer is of naar beneden als het minder dan 50 is.

Uw valutanotatie wijzigen

1. Klik op Algemeen.

2. Klik in het gedeelte Standaarden en notaties op Notatie wijzigen:

3. Vervang in elk van de velden {{amount}} door de valutanotatie die u wilt gebruiken in de tabel met opties: