Telefoonnummers vereisen voor PayPal Express Checkout-bestellingen

Als u PayPal Express gebruikt, is het u misschien opgevallen dat de Shopify-bestelpagina niet het telefoonnummer van de klant bevat. Als u een Bedrijfsaccount van PayPal hebt, dan kan uw klant telefoonnummers nodig hebben van de PayPal-accountinstellingen.

Stappen:

1. Meld u aan bij uw PayPal-account op paypal.com.

2. Klik op het tandwielpictogram en selecteer Accountinstellingen.

3. Klik op Websitebetalingen.

4. Klik naast Websitevoorkeuren op Bijwerken.

5. Kies bij Telefoonnummer contactpersoon een optie voor Telefoon contactpersoon:

- Aan (optioneel veld) - hiermee voegt u een veld voor het telefoonnummer toe aan het betaalproces, maar dit veld is niet vereist om te kunnen betalen. - Aan (verplicht veld) - hiermee stelt u in dat de klant verplicht een telefoonnummer moet invoeren bij het afrekenen. - Uit: verwijdert het veld volledig.

Door een telefoonnummer te vereisen bij het afrekenen, nemen de conversies en verkopen meestal af. Veel mensen houden er niet van om contactgegevens te verstrekken. Tenzij u het telefoonnummer absoluut nodig hebt, is het raadzaam om Aan (optioneel veld) te kiezen.