Telefoonnummers vereisen voor PayPal Express Checkout-bestellingen

Als je PayPal Express gebruikt, is het je misschien opgevallen dat de Shopify-bestelpagina niet het telefoonnummer van de klant bevat. Als je een zakelijke rekening van Paypal hebt, kun je telefoonnummers van klanten vereisen. Dit kun je bij de instellingen van je PayPal-rekening opgeven.

Stappen:

1. Log in bij je PayPal-rekening op paypal.com.
  2. Klik op het tandwielpictogram en selecteer Accountinstellingen.
  3. Klik op Websitebetalingen.
  4. Klik naast Websitevoorkeuren op Bijwerken.
  5. Kies bij Telefoonnummer contactpersoon een optie voor Telefoon contactpersoon:
    • Aan (optioneel veld): hiermee voeg je een veld voor het telefoonnummer toe aan het checkout-proces, maar dit veld is niet vereist om te kunnen betalen.
    • Aan (verplicht veld) - hiermee stel je in dat de klant verplicht een telefoonnummer moet invoeren bij het afrekenen.
    • Uit: verwijdert het veld volledig.

Door een telefoonnummer te vereisen bij de checkout, nemen de conversies en verkopen meestal af. Veel mensen houden er niet van om contactgegevens te verstrekken. Tenzij je het telefoonnummer absoluut nodig hebt, is het raadzaam om Aan (optioneel veld) te kiezen.