Gebruik Shop Pay merkelementen

Deze richtlijnen helpen je de Shop Pay merkelementen correct te gebruiken. Als je deze activa gebruikt, ga je akkoord met Shop Pay Handelsmerkgebruiksrichtlijnen en begrijp je dat het overtreden van deze richtlijnen zal resulteren in het beëindigen van je licentie of toestemming om Shop Pay merkelementen te gebruiken.

Om de termijnfunctie van Shopify Pay uit te lichten of te promoten, kan het primaire Shop Pay-logo worden gebruikt in combinatie met een Affirm-partnerschapsscriptie. Probeer dit logo indien mogelijk in kleur weer te geven. Het Shop Pay-logo samen met de tagline van het partnerschap is ook in monotoon beschikbaar.

Je kunt alle Shop Pay Installments downloaden als een zip-bestand met .eps, .jpg, .png en .svg.

Download alle Shop Pay Installments-branding

Probeer waar mogelijk het Shop Pay-logo in volledige kleur te gebruiken. Het Shop Pay-logo is ook beschikbaar in monotone kleuren. Je kunt alle Shop Pay-merkelementen downloaden als een zip-bestand met .eps, .jpg, .png en .svg.

Primair logo

Download Shop Pay primair-logo

Shop Pay Installments primaire illustraties

De illustraties voor Shop Pay Installemnts combineert Shop Pay's primaire logo met de Affirm-partnership slogan. Het Affirm-ontwerpmerk is een handelsmerk van Affirm, Inc. Meer informatie over de richtlijnen voor het logo, de banner en de knoppen van Affirm.

De Shop Pay Installments is ook beschikbaar in monotone kleuren, maar probeer waar mogelijk de versie in volledige kleur te gebruiken.

Installments primaire illustratie

Download Shop Pay Installments primaire illustraties

Monotone illustratie

Wanneer je de illustratie in volledige kleur niet kunt gebruiken, gebruik dan de monotone optie die het meeste contrast biedt.

Gebruik de monotone illustratie:

• Wanneer je afdrukken in één kleur nodig hebt
  • Wanneer het niet mogelijk is om een nauwkeurige kleurweergave te krijgen
  • Op drukke of patroonachtergronden
  • Op achtergronden zonder genoeg contrast

Installments monotone logo

Download Shop Pay Installments monotone illustratie

Ruimte maken

Wanneer je het Shop Pay Installments-illustratie gebruikt, moet je altijd een duidelijke ruimte of opvulling van 'X' rond de illustratie behouden om de visuele impact in elke samenstelling te maximaliseren.

'X' verwijst naar de hoogte van de illustratie.

Voorbeeld van illustratie voor termijnen met een minimale grootte

Minimale grootte

Om de visuele integriteit van het Shop Pay Installments-illustratie te behouden, moet je deze niet onder 166 x 42 pixels schalen.

Voorbeeld termijnbetalingslogo minimumgrootte

Praktische tips

Hier vind je enkele voorbeelden van wat je moet doen wanneer je de Shop Pay Installments gebruikt.

Voorbeeld van illustratie in volledige kleur.
Gebruik de illustratie indien mogelijk in volledige kleur.
Voorbeeld van illustratie in zwart.
Gebruik de illustratie in het zwart als alternatief voor de versie in volledige kleur.
Voorbeeld van illustratie in wit.
Gebruik de illustratie in het wit als alternatief voor de kleurenversie en om contrast op verschillende achtergronden, afbeeldingen of achtergronden te behouden.
Voorbeeld van logo volledig in wit.
Gebruik de illustraties in het wit wanneer deze op afbeeldingen wordt geplaatst. Voeg de witte illustraties bovenop een zwarte laag toe om een sterk contrast te creëren.

Hieronder zie je een aantal voorbeelden voor wat je niet moet doen als je de Shop termijnbetalingen logo's gebruikt.

Voorbeeld van illustratie die vervormd en scheef is.
De illustraties niet scheeftrekken of vervormen.
Voorbeeld van illustratie in andere kleur.
Wijzig de kleur van de illustratie niet.
De enige variaties die worden geaccepteerd, zijn volledige kleur, alle zwart of wit.
Voorbeeld van illustraties die zijn gewijzigd.
Wijzig de illustratie op geen enkele manier of verander geen kleuren.
Voorbeeld van illustratie die de verhoudingen hebben gewijzigd.
Wijzig de verhoudingen van de illustratie op geen enkele manier.
Voorbeeld van illustratie die is gestapeld.
De vergrendeling van de illustratie niet stapelen of wijzigen.
Voorbeeld van illustratie die bovenop de afbeelding zijn geplaatst.
Plaats geen illustratie in volledige kleur bovenop de afbeeldingen.
Gebruik in plaats daarvan een monotone illustratie om het meeste contrast te bieden.
Voorbeeld van witte illustratie op lichte achtergrond.
Plaats de witte illustratie niet op lichte kleuren.
Voorbeeld van illustratie met dropsow-effect.
Wijzig of pas geen effecten toe op de illustratie, zoals dropssau, contour of contour.

Meer informatie over ontwerpen voor webtoegankelijkheid.

Meer informatie over het gebruik van het Shopify-merk, waaronder The Shopping Bag en het het cursief gedrukte Shopify-woordmerkge.

Richtlijnen voor het gebruik van handelsmerken

In deze richtlijnen wordt uitgelegd hoe je de merkactiva van Shop Pay moet gebruiken en visueel moet presenteren. Gebruik van de Shop Pay-merkactiva geeft aan dat je deze richtlijnen accepteert en dat je begrijpt dat je gebruik van deze merkactiva in strijd met deze richtlijnen zal resulteren in automatische beëindiging van je licentie en/of toestemming om ze te gebruiken.

• Je mag deze merkactiva alleen gebruiken volgens de richtlijnen die op deze pagina worden uiteengezet en alleen om de beschikbaarheid van de functie voor termijnen van Shopify Pay te promoten in samenwerking met de winkel van een Shopify-merchant, tenzij uitdrukkelijk schriftelijk anders is toegestaan.
  • Je gebruik van deze merkactiva mag consumenten niet misleiden met betrekking tot onze sponsoring van, aansluiting bij of goedkeuring van je bedrijf of je producten of diensten.
  • Affirm en het Affirm-ontwerp zijn handelsmerken van Affirm, Inc. We verlenen je geen licentie om hun handelsmerken te gebruiken. Je dient hun nalevingsvereisten te bekijken voordat je een van hun handelsmerken gebruikt.
  • Diverse merkactiva, waaronder 'Shop Pay' en het Shop Pay-logo, zijn ons exclusieve eigendom en alle goodwill die voortvloeit uit je gebruik van een van deze merkactiva is uitsluitend in ons voordeel en je zult geen actie ondernemen. dat haaks staat op ons eigendom van die merkactiva.
  • Onze merkactiva moeten op een respectvolle manier worden gebruikt. Ze mogen niet worden gebruikt op een manier die ons, onze producten of diensten schaadt, of op een manier die naar onze mening onze reputatie of de goodwill in onze handelsmerken of andere merkactiva die we bezitten, vermindert of anderszins schaadt. Met andere woorden, associeer onze merkactiva niet met ongeoorloofde of illegale activiteiten en gebruik ze niet op een manier die bedrieglijk of schadelijk is.