Termijnbetaling van Shop Pay in je onlinewinkel promoten

Gebruik deze pagina om te leren hoe je je klanten kunt informeren over Shop Pay Installments in je onlinewinkel.

Lees meer over het correcte gebruik van Shop Pay merkelementen voordat je Shop Pay downloadt en de Shop Pay Termijnbetalingslogo's in je onlinewinkel gebruikt.

Kennisgeving onlinewinkel

Voordat je in je onlinewinkel informatie toevoegt over Shop Pay Installments, moet je ervoor zorgen dat de pagina van de onlinewinkel de goedgekeurde berichten en vereiste kennisgevingen bevat.

Neem Shop Pay Installments op in je onlinewinkel

Je kunt Shop Pay Installments in je winkel promoten door een banner op je startpagina te plaatsen of door een speciale pagina in je onlinewinkel te maken.

Door een banner toe te voegen aan je onlinewinkel met Shop Pay Installments, help je de naamsbekendheid te vergroten, conversie te optimaliseren en het kooppad voor klanten die je onlinewinkel bezoeken te verkorten.

Als je een speciale pagina Shop Pay Installments aan je onlinewinkel toevoegt, moet je uitleggen hoe Shop Pay Installments werkt en veelgestelde vragen opnemen.

Beschrijf hoe Shop Pay Installments werkt

Voeg informatie in je onlinewinkel toe over hoe Shop Pay Installments werkt. Gebruik waar van toepassing het juiste Shop Pay logo.

Zo werkt het

1. Voeg artikelen toe aan je winkelwagen (of boodschappentas).
  2. Reken af met Shop Pay.
  3. Ervoor kiezen om in vier termijnbetalingen te betalen.

Je eerste betaling is verschuldigd bij het afrekenen of 2 weken na je aankoop. De 3 resterende termijnen worden elke twee weken automatisch afgeschreven van de kaart die je hebt opgeslagen in Shop Pay. Maak je geen zorgen, je ontvangt vóór elke betaling een e-mailherinnering.

Koop nu, betaal later met Shop Pay

Je kunt nu koop nu, betaal later met Shop Pay in de banner van je onlinewinkel toevoegen met de volgende subkop:

Wanneer je voor Shop Pay kiest tijdens het afrekenen, kun je je aankoop opsplitsen in 4 betalingen met een rente van 0%, zonder extra of verborgen kosten.*

Snelle goedkeuring, gemakkelijke betalingen, geen verborgen kosten

Je kunt pictogrammen maken voor snelle goedkeuring, eenvoudige betalingen en geen verborgen kosten, en de goedgekeurde tekst gebruiken.

Veelgestelde vragen toevoegen voor je klanten

Als je Veelgestelde vragen toevoegt met betrekking tot Shop Pay Installments, kun je de volgende vragen en antwoorden opnemen.

Zijn er kosten voor te laat betalen?

Nee, er zijn geen extra kosten als je een geplande betaling mist.

Wat is de mogelijkheid om in termijnen te betalen bij Shopify Pay?

Bij het afrekenen met Shopify Pay heb je de mogelijkheid om nu of later te betalen. Door in termijnen te betalen met Shop Pay kun je je aankoopbedrag opsplitsen in 4 gelijke, tweewekelijkse termijnen, met 0% rente, geen verborgen of extra kosten en geen invloed op je kredietscore.* In sommige moet je je eerste betaling voldoen wanneer je je aankoop doet; anders wordt je eerste betaling binnen 2 weken na je aankoop afgeschreven.

Wat moet ik doen als ik een aankoop wil retourneren die via Installments met Shop Pay is gekocht?

Als je retourbedrag lager is dan het resterende bedrag op je Shop Pay Installments-saldo, kun je een of beide van het volgende verwachten:

• Een lager betalingssaldo op de laatste betaling
  • Minder betalingen in de toekomst op het overgebleven leensaldo

Als je retourbedrag hoger is dan het resterende bedrag op je Shop Pay Installments-saldo, dan kun je verwachten dat het verschil binnen 3 tot 10 werkdagen wordt teruggestort via je originele betaalmethode met betaalpas of creditcard.

Welke betaalmethoden worden geaccepteerd als ik gebruik maak van de optie om in Installments te betalen op Shopify Pay?

De termijnoptie op Shopify Pay is beschikbaar op betaalpassen en creditcards.

Heb je meer vragen?

• Voor vragen over termijnbetalingen met Shop Pay, ga je naar shop.affirm.com/help.
  • Voor vragen over Shopify Pay of de Shop-app, ga je naar shop.app/help/shop-pay.