Termijnbetaling van Shop Pay in je onlinewinkel promoten

Gebruik deze pagina om te leren hoe je je klanten kunt informeren over Shop Pay Installments in je onlinewinkel.

Lees meer over het correcte gebruik van Shop Pay merkelementen voordat je Shop Pay downloadt en de Shop Pay Termijnbetalingslogo's in je onlinewinkel gebruikt.

Kennisgeving onlinewinkel

Voordat je in je onlinewinkel informatie toevoegt over Shop Pay-termijnbetalingen, moet je ervoor zorgen dat de pagina van de onlinewinkel de goedgekeurde berichten en vereiste kennisgevingen bevat.

Shop Pay-termijnbetalingen in je onlinewinkel opnemen

Je kunt Shop Pay Installments in je winkel promoten door een banner op je startpagina te plaatsen of door een speciale pagina in je onlinewinkel te maken.

Als je een banner toevoegt aan je onlinewinkel met Shop Pay-termijnbetalingen, help je de naamsbekendheid te vergroten, conversies te optimaliseren en het aankooppad voor klanten die je onlinewinkel bezoeken te verkorten.

Als je een speciale pagina Shop Pay Installments aan je onlinewinkel toevoegt, moet je uitleggen hoe Shop Pay Installments werkt en veelgestelde vragen opnemen.

Beschrijf hoe Shop Pay Installments werkt

Voeg informatie aan je onlinewinkel toe over hoe Shop Pay-termijnbetalingen werkt. Gebruik het juiste Shop Pay-logo waar dit van toepassing is.

Zo werkt het

1. Artikelen toevoegen aan je winkelwagen (of boodschappentas).
  2. Reken af met Shop Pay.
  3. De optie om in termijnen te betalen kiezen.

Je eerste betaling is verschuldigd bij de checkout. De overige betalingen worden automatisch in rekening gebracht op de kaart die is opgeslagen in Shop Pay op basis van het betalingsplan dat je hebt gekozen. Maak je geen zorgen, je ontvangt vóór elke betaling een e-mail om je eraan te herinneren.

Koop nu, betaal later met Shop Pay

Je kunt nu koop nu, betaal later met Shop Pay in de banner van je onlinewinkel toevoegen met de volgende subkop:

Wanneer je bij de checkout kiest voor Shop Pay, kun je je aankoop opsplitsen in flexibele termijnbetalingen.*

Snelle goedkeuring, flexibele betalingen, geen kosten voor te late betaling

Je kunt pictogrammen maken voor snelle goedkeuring, flexibele betalingen en geen kosten voor te late betaling, en de goedgekeurde tekst gebruiken.

Veelgestelde vragen toevoegen voor je klanten

Als je Veelgestelde vragen toevoegt met betrekking tot Shop Pay Installments, kun je de volgende vragen en antwoorden opnemen.

Zijn er kosten voor te laat betalen?

Nee, er zijn geen extra kosten als je een geplande betaling mist.

Wat is de mogelijkheid om in termijnen te betalen bij Shopify Pay?

Wanneer je met Shop Pay afrekent, heb je nu de mogelijkheid om nu of later te betalen. Door in termijnen te betalen in Shop Pay, kun je je aankoopbedrag opsplitsen in flexibele termijnbetalingen.* Je eerste betaling is verschuldigd wanneer je je aankoop doet.

Wat moet ik doen als ik een aankoop wil retourneren die via Installments met Shop Pay is gekocht?

Als je retourbedrag lager is dan het resterende bedrag op je Shop Pay Installments-saldo, kun je een of beide van het volgende verwachten:

• Een lager betalingssaldo bij de laatste betaling.
  • Minder toekomstige betalingen op het resterende leenbedrag.

Als je restitutiebedrag hoger is dan het resterende bedrag op je Shop Pay-termijnbetalingensaldo, dan kun je het verschil binnen 3 tot 10 werkdagen als terugbetaling via je oorspronkelijke betaalmethode verwachten.

Als je in maandelijkse termijnen voor een bestelling hebt betaald, wordt de betaalde rente niet terugbetaald. Rente is de prijs die je betaalt voor de lening en is niet restitueerbaar.

Welke betaalmethoden worden geaccepteerd als ik gebruik maak van de optie om in Installments te betalen op Shopify Pay?

De termijnbetalingsoptie op Shop Pay is beschikbaar voor betaalpassen en creditcards. Capital One-kaarten worden niet geaccepteerd. Als je een maandelijkse betalingsoptie kiest, kun je alleen met een betaalpas betalen.

Heb je meer vragen?

• Ga voor vragen over termijnbetalingen op Shop Pay naar https://shoppay.affirm.com.
  • Ga voor vragen over Shop Pay of de Shop-app naar https://help.shop.app/.