Shopify Ping

Shopify ping is een gratis iOS-, iPad- en Android-app die je kunt gebruiken om berichten met je klanten, team en Kit te beheren. Bezoekers van je onlinewinkel kunnen berichten naar je winkel verzenden via berichtenkanalen zoals Shopify Chat, Facebook Messenger of Apple Business Chat. Je kunt Shopify ping gebruiken om je berichten vanaf je mobiele apparaat te lezen en te beantwoorden.

Je kunt Shopify Ping ook gebruiken om tekst of afbeeldingen te verzenden naar je teamleden die personeelsaccounts hebben in je Shopify-winkel.

Wanneer je Shopify ping instelt, wordt Shopify chat automatisch verbonden met Shopify ping.