Shopify Ping

Shopify Ping is een gratis chat-app waarmee je al je klant -en teamgesprekken vanaf één plek kunt beheren. Shopify Ping is beschikbaar op bureaubladen via shopifyping.com en kan ook worden gedownload op mobiele IOS-, iPad- en Android-apparaten.

Klanten in je onlinewinkel kunnen berichten naar je winkel sturen met berichtkanalen zoals Shopify Chat, dat is inbegrepen bij Shopify Ping, Facebook Messenger en Apple Business Chat. Je kunt deze berichten lezen en beantwoorden vanaf je desktop en mobiele apparaat.

Wanneer je Shopify Ping instelt, wordt Shopify Chat ook automatisch geïnstalleerd. Met Shopify Chat kunnen klanten je bereiken terwijl ze winkelen. Ze kunnen ook berichten naar je winkel sturen met behulp van andere populaire berichtenkanalen zoals Facebook Messenger en Apple Business Chat. Met Shopify Ping kun je deze berichten bekijken en erop reageren vanaf je desktop of mobiele telefoon.

Je kunt Shopify Ping ook gebruiken om tekst of afbeeldingen te verzenden naar je teamleden die medewerkerslogins hebben in je Shopify-winkel.

Wanneer je Shopify ping instelt, wordt Shopify chat automatisch verbonden met Shopify ping.