Shopify Ping

Shopify ping is een gratis iOS-en Android-app die je kunt gebruiken om berichten van je klanten te beheren. Bezoekers van je onlinewinkel kunnen berichten verzenden via berichtenkanalen zoals Shopify Chat, Facebook Messenger of Apple Business Chat. Je kunt Shopify ping gebruiken om je berichten vanaf je mobiele apparaat te lezen en te beantwoorden.

Wanneer je Shopify ping instelt, wordt Shopify chat automatisch verbonden met Shopify ping.