Kit gebruiken met Instagram

Kit kan je helpen bij het uitvoeren van Instagram-advertenties. Wanneer je een advertentie op Instagram uitvoert met Kit, factureert Facebook de betaalmethode die is gekoppeld aan je Facebook-advertentie-account. Je betaalt Kit niet voor het uitvoeren van Instagram-advertenties.

Je kunt Kit gebruiken om Instagram-advertenties te maken die je producten presenteren en een link naar je winkel hebben.

Instagram-advertenties zijn niet gerelateerd aan het taggen van Instagram-producten. Als je je producten wilt taggen in Instagram-posts, dan kun je het Instagram-kanaal gebruiken.

Richtlijnen voor Instagram-advertenties

Voordat je advertenties op Instagram uitvoert, is het belangrijk om rekening te houden met de ontwerpvereisten van Instagram voor Instagram-feedadvertenties.

Kit instellen om Instagram-advertenties uit te voeren

De eerste keer dat je een advertentie op Instagram uitvoert, vraagt Kit je een paar stappen uit te voeren om je Shopify-, Facebook- en Instagram-accounts in te stellen. Bekijk een video over het instellen van Instagram-advertenties voor meer informatie.

Stappen:

1. Klik in het Kit-dashboard op Boeiende Instagram-advertenties maken.
  2. Maak verbinding met Facebook en klik op Gereed.
  3. Maak verbinding met je Facebook-bedrijfspagina en klik op Gereed.
  4. Maak verbinding met je Bedrijfsmanager en klik op Gereed.
  5. Voeg een advertentie-account toe aan je Bedrijfsmanager en klik op Gereed.
  6. Accepteer de Overeenkomst Aangepaste doelgroepen en klik op Gereed.
  7. Accepteer de Overeenkomst Website doelgroepen en klik op Gereed.
  8. Selecteer je land voor geografische targeting en klik op Gereed.
  9. Voeg een Instagram-account toe aan je Facebook Bedrijfsmanager en klik vervolgens op Gereed.
  10. Koppel je Instagram-account aan je Facebook-advertentie-account en klik vervolgens op Gereed.

Een Instagram-advertentie uitvoeren met Kit

Stappen:

1. Zeg hi kit om een nieuw gesprek met Kit te beginnen.

2. Begin met het uitvoeren van een Instagram-advertentie:

- Als je met Kit communiceert met Shopify Ping, tik dan op Producten marketen > Advertentie op Facebook weergeven. - Als je communiceert met Kit via sms, kies dan 1 om je producten met Kit op de markt te brengen en kies vervolgens 3 om producten via Instagram te verkopen.

1. Kit vraagt welke producten je wilt promoten. Selecteer een marketingtype door een nummer te kiezen:

- Prioriteitsproducten zijn een aangepaste collectie van producten die je als belangrijk opgeeft in het Kit-dashboard. - Nieuwe producten zijn producten die je onlangs aan je winkel hebt toegevoegd. - Recente bestsellers zijn producten die goed zijn verkocht. - Minst verkochte producten zijn je producten die minder dan gemiddeld verkopen. - Wanneer je je winkel presenteert, kiest Kit een selectie producten om te promoten.

1. Selecteer een budget voor je advertenties. In Kit wordt door het budget bepaald hoelang de Instagram-advertentie wordt weergegeven. Voor $ 30 en minder loopt de advertentie 2 dagen. Voor $ 31 en hoger loopt de advertentie 7 dagen.

Kit stuurt je een link om een voorbeeld van de advertentie te bekijken, waarna de advertentie automatisch wordt gepubliceerd.

Problemen oplossen met de instellingen van je Instagram-account

Er kunnen geen persoonlijke advertentieaccounts worden geclaimd

Je krijgt mogelijk een foutmelding op Facebook bij het instellen van je Instagram-account:

Dit persoonlijke advertentieaccount kan niet worden geclaimd omdat er geen activiteit op heeft plaatsgevonden. Maak in plaats daarvan een nieuw advertentieaccount in Business Manager.

Om deze fout te verhelpen, moet je je eigen advertentieaccount maken met de Business Manager van Facebook.

Nadat je een nieuw Facebook-advertentieaccount hebt gemaakt, moet je contact opnemen met het Kit-team om het account in te stellen als het primaire advertentieaccount voor Kit. Klik vanuit kitcrm.com/adjust op het pictogram van de spraakballon en klik vervolgens op Nieuwe conversatie om aan te vragen dat het nieuwe account wordt ingesteld als het primaire advertentieaccount voor Kit.