Teamgesprekken in Shopify Ping

Elk lid van je team met een medewerkerslogin kan tekst en afbeeldingen rechtstreeks naar elke andere medewerker in je team sturen in het gedeelte Teamgesprek van Shopify Ping. Teamleden kunnen ook berichten naar zichzelf sturen als ze dat willen.

Winkelmedewerkers hebben geen toegang tot Shopify Ping en kunnen daarom geen teamgesprekken voeren Alle andere teamleden moeten een medewerkerslogin hebben in je Shopify-winkel om teamgesprekken te kunnen gebruiken, maar er zijn geen verdere medewerkersmachtigingen vereist. Teamleden hebben geen app-machtigingen nodig om in te loggen bij Shopify Ping. Het aantal medewerkers dat je kunt maken, is gebaseerd op je Shopify-abonnement.

Als je een bericht wil verzenden naar een teamlid die momenteel geen Shopify Ping gebruikt, kun je ze een e-mailuitnodiging sturen door een nieuw gesprek met hen te beginnen.

Een Teamgesprek-bericht verzenden

Stappen

1. Selecteer het gedeelte Team in Shopify Ping.
  2. Selecteer Een bericht verzenden en vervolgens op het _Nieuw bericht verzenden-pictogram_of het teamlid dat je wilt berichten.
  3. Type je bericht en selecteer Verzenden.
  4. Als het teamlid momenteel geen Shopify Ping gebruikt, wordt er samen met jouw bericht een e-mailuitnodiging naar hen gestuurd.