Teamgesprekken in Shopify Ping

Elk lid van je team met een personeelsaccount kan tekst en afbeeldingen rechtstreeks naar elk ander personeelsaccount in je team sturen in het gedeelte Teamgesprek van Shopify Ping. Teamleden kunnen ook berichten naar zichzelf sturen als ze dat willen.

Winkelmedewerkers hebben geen toegang tot Shopify Ping en kunnen daarom geen teamgesprekken voeren Alle andere teamleden moeten een personeelsaccount hebben in je Shopify-winkel om teamgesprekken te kunnen gebruiken, maar er zijn geen verdere personeelsrechten vereist. Teamleden hebben geen app-machtigingen nodig om in te loggen bij Shopify Ping. Het aantal personeelsaccounts dat je kunt maken, is gebaseerd op Shopify-abonnement.

Als je een bericht wil verzenden naar een teamlid die momenteel geen Shopify Ping gebruikt, kun je ze een e-mailuitnodiging sturen door een nieuw gesprek met hen te beginnen.

Een Teamgesprek-bericht verzenden

Stappen

1. Selecteer het gedeelte Team in Shopify Ping.
  2. Selecteer Een bericht verzenden en vervolgens op het _Nieuw bericht verzenden-pictogram_of het teamlid dat je wilt berichten.
  3. Type je bericht en selecteer Verzenden.
  4. Als het teamlid momenteel geen Shopify Ping gebruikt, wordt er samen met jouw bericht een e-mailuitnodiging naar hen gestuurd.