Hatchful

Hatchful van Shopify is een gratis tool die is gemaakt door Shopify waarmee je je eigen logo kunt maken. Logo's zijn een belangrijk onderdeel bij het werken aan de branding van je winkel. Ze helpen je een samenhangende ervaring voor je klanten op te bouwen.

Nadat je je nieuwe logo hebt gemaakt, kun je het op verschillende plaatsen gebruiken, zoals op je thema, bestellingsmeldingen en posts op social media.

1. Open de tool Hatchful.
  2. Klik op NU EEN LOGO AANMAKEN.
  3. Kies het type bedrijf dat je het meest associeert met je winkel. Klik op VOLGENDE.
  4. Kies de visuele stijl die je voor je logo wilt. Je kunt meer dan één optie kiezen. Klik op VOLGENDE.
  5. Voer je bedrijfsnaam in. Als je bedrijf een slogan heeft, voer deze dan ook in. Hiermee voeg je beide toe aan je logo. Klik op VOLGENDE.
  6. Kies waar je je logo wilt gebruiken. Selecteer alle opties die van toepassing zijn. Klik op VOLGENDE.
  7. Klik op het logo waarvan je denkt dat het het meest geschikt is voor je bedrijf. Je kunt het logo aanpassen op het volgende scherm.
  8. Gebruik het menu aan de zijkant om aspecten van je logo te bewerken, zoals de tekst, lettertype en kleur. Klik op VOLGENDE.
  9. Klik op DOWNLOAD.

Als je tijdens een van deze stappen van gedachten verandert, klik je op TERUG om terug te gaan naar de vorige pagina.

Veelgestelde vragen Hatchful

Kan ik mijn eigen afbeeldingen, logo's of andere artikelen importeren in Hatchful?

Nee, maar we voegen continu meer afbeeldingen, ontwerpen en andere artikelen toe aan Hatchful.

Kan ik mijn logo in verschillende bestandsindelingen krijgen?

We sturen logobestanden in PNG-indeling. Als je echter de bestandsindeling van je logo wilt wijzigen, kun je dit doen met behulp van een app voor het bewerken van afbeeldingen.