Hatchful

Hatchful van Shopify is een gratis tool die is gemaakt door Shopify waarmee u uw eigen logo kunt maken. Logo's zijn een belangrijk onderdeel bij het werken aan de naamsbekendheid van uw winkel. Ze helpen u een samenhangende ervaring voor uw klanten op te bouwen.

Nadat u uw nieuwe logo hebt gemaakt, kunt u het op verschillende plaatsen gebruiken, zoals op uw thema, bestellingsmeldingen en posts op sociale media.

Veelgestelde vragen Hatchful

Kan ik mijn eigen afbeeldingen, logo's of andere items importeren in Hatchful?

Nee, maar we voegen continu meer afbeeldingen, ontwerpen en andere items toe aan Hatchful.

Kan ik mijn logo in verschillende bestandsindelingen krijgen?

We sturen logobestanden in PNG-indeling. Als u echter de bestandsindeling van uw logo wilt wijzigen, kunt u dit doen met behulp van een app voor het bewerken van afbeeldingen.

Kan ik mijn logo opslaan en er later aan blijven werken?

Als u de webversie van Hatchful gebruikt, bevat de e-mail die u ontvangt na het downloaden van uw logo een link om uw logo te bewerken.