Hatchful

Hatchful van Shopify is een gratis tool die is gemaakt door Shopify waarmee je je eigen logo kunt maken. Logo's zijn een belangrijk onderdeel bij het werken aan de naamsbekendheid van je winkel. Ze helpen je een samenhangende ervaring voor je klanten op te bouwen.

Nadat je je nieuwe logo hebt gemaakt, kan je het op verschillende plaatsen gebruiken, zoals op je thema, bestellingsmeldingen en posts op sociale media.

Veelgestelde vragen Hatchful

Kan ik mijn eigen afbeeldingen, logo's of andere items importeren in Hatchful?

Nee, maar we voegen continu meer afbeeldingen, ontwerpen en andere items toe aan Hatchful.

Kan ik mijn logo in verschillende bestandsindelingen krijgen?

We sturen logobestanden in PNG-indeling. Als u echter de bestandsindeling van uw logo wilt wijzigen, kunt u dit doen met behulp van een app voor het bewerken van afbeeldingen.

Kan ik mijn logo opslaan en er later aan blijven werken?

Als je de webversie van Hatchful gebruikt, bevat de e-mail die je ontvangt na het downloaden van je logo een link om je logo te bewerken.