Sneltoetsen toetsenbord

Je kunt sneltoetsen gebruiken om sneller door uw Shopify-beheerder te navigeren.

Standaardsneltoetsen

Sommige sneltoetsen werken overal op je computer.

Kopiëren

Wanneer u kopieert, onthoudt uw computer gegevens (tekst of bestanden) zodat u deze ergens anders kunt plaatsen, verplaatsen of dupliceren.

Als u wilt kopiëren, selecteert u tekst of een bestand en drukt u op ctrl + C op een pc of command + C op een Mac.

Plakken

Wanneer u plakt, reproduceert uw computer de gegevens (tekst of bestanden) die u eerder hebt gekopieerd. De tekst of bestanden worden in het venster of tekstvak geplaatst waar u aan het werk bent.

Als u wilt plakken, drukt u op ctrl + V op een pc of command + V op een Mac.

Zoeken

In veel applicaties kunt je de opdracht Zoeken gebruiken om te zoeken naar specifieke tekst. Deze opdracht is beschikbaar in de meeste webbrowsers en tekstverwerkers.

Als u wilt zoeken, drukt u op ctrl + F op een pc of op command + F op een Mac.

Sneltoetsen in beheerder gebruiken

Je kunt sneltoetsen gebruiken in je Shopify-beheerder om snel tussen pagina's te schakelen of items toe te voegen zoals producten, pagina's en kortingen.

Voor de meeste sneltoetsen moet u meerdere toetsen tegelijk indrukken. Let op het volgende om ervoor te zorgen dat de sneltoetsen goed werken:

• De toetsen voor de snelkoppeling moeten worden ingedrukt in de volgorde waarin ze in de lijst van links naar rechts worden weergegeven. Als u bijvoorbeeld een product wilt toevoegen (snelkoppeling A P), zal het indrukken van P A niet werken.

• De volledige reeks toetsen moet binnen ongeveer 1 seconde worden ingedrukt.

Lijst met sneltoetsen voor Shopify-beheerder

Als u de lijst met sneltoetsen wilt openen, drukt u op de toets ? in uw Shopify-beheerder.

Druk op de toets esc om de lijst met sneltoetsen te sluiten. Sneltoetsen werken ongeacht of de lijst al dan niet geopend is. Je kunt de lijst met sneltoetsen ook sluiten door ergens in het venster van de Shopify-beheerder te klikken, buiten het pop-upvenster met de toetsen.

De volgende sneltoetsen zijn beschikbaar in je Shopify-beheerder: