Sneltoetsen toetsenbord

U kunt sneltoetsen gebruiken om sneller door uw Shopify-beheerder te navigeren.

Standaardsneltoetsen

Sommige sneltoetsen werken overal op uw computer.

Kopiëren

Wanneer u kopieert, onthoudt uw computer gegevens (tekst of bestanden) zodat u deze ergens anders kunt plaatsen, verplaatsen of dupliceren.

Als u wilt kopiëren, selecteert u tekst of een bestand en drukt u op ctrl + C op een pc of command + C op een Mac.

Plakken

Wanneer u plakt, reproduceert uw computer de gegevens (tekst of bestanden) die u eerder hebt gekopieerd. De tekst of bestanden worden in het venster of tekstvak geplaatst waar u aan het werk bent.

Als u wilt plakken, drukt u op ctrl + V op een pc of command + V op een Mac.

Zoeken

In veel applicaties kunt u de opdracht Zoeken gebruiken om te zoeken naar specifieke tekst. Deze opdracht is beschikbaar in de meeste webbrowsers en tekstverwerkers.

Als u wilt zoeken, drukt u op ctrl + F op een pc of op command + F op een Mac.

Sneltoetsen in beheerder gebruiken

U kunt sneltoetsen gebruiken in uw Shopify-beheerder om snel tussen pagina's te schakelen of items toe te voegen zoals producten, pagina's en kortingen.

Voor de meeste sneltoetsen moet u meerdere toetsen tegelijk indrukken. Let op het volgende om ervoor te zorgen dat de sneltoetsen goed werken:

• De toetsen voor de snelkoppeling moeten worden ingedrukt in de volgorde waarin ze in de lijst van links naar rechts worden weergegeven. Als u bijvoorbeeld een product wilt toevoegen (snelkoppeling A P), zal het indrukken van P A niet werken.

• De volledige reeks toetsen moet binnen ongeveer 1 seconde worden ingedrukt.

Lijst met sneltoetsen voor Shopify-beheerder

Als u de lijst met sneltoetsen wilt openen, drukt u op de toets ? in uw Shopify-beheerder.

Druk op de toets esc om de lijst met sneltoetsen te sluiten. Sneltoetsen werken ongeacht of de lijst al dan niet geopend is. U kunt de lijst met sneltoetsen ook sluiten door ergens in het venster van de Shopify-beheerder te klikken, buiten het pop-upvenster met de toetsen.

De volgende sneltoetsen zijn beschikbaar in uw Shopify-beheerder: