Facebook-pagina berichten maken in Shopify

Nadat je Facebook Marketing hebt ingesteld in het Facebook-kanaal van Shopify, kun je gratis paginaberichten maken. Facebook-paginaberichten kunnen je helpen bij het opbouwen van engagement op je Facebook-pagina door bezoekers op een link in een bericht te laten klikken om het product in uw Shopify-winkel te zien.

Het is gratis om Facebook-berichten te maken vanuit Shopify, omdat ze geen Facebook-advertentie zijn. Wanneer je echter het Facebook-kanaal instelt, moet je je betaalgegevens toevoegen aan Facebook. Als je geen Facebook-advertenties vanuit Shopify maakt, word je niet door Facebook gefactureerd.

Creëer een Facebook-bericht in Shopify

Om je marketing van tevoren voor te bereiden, kun je een marketingactiviteit of automatisering als concept opslaan. Vervolgens kun je de marketingactiviteit of automatisering publiceren wanneer je klaar bent om het te gebruiken.

Stappen:

Als je een Facebook-bericht moet bewerken nadat het op je pagina is gepubliceerd, kun je dit doen via Facebook.

Gegevens van Facebook-bericht

• Producten: de producten die je wilt delen. Je moet minimaal 2 producten toevoegen en je kunt maximaal vijf producten toevoegen.
  • Tekst plaatsen: de tekst die wordt weergegeven in de post.
  • Een korting toevoegen: je kunt een kortingscode toevoegen aan de post. Als een klant op de oproep tot actie klikt, wordt de kortingscode toegevoegd aan de winkelwagen. De klant moet producten toevoegen die in aanmerking komen voor de korting op de winkelwagen voordat de korting wordt toegepast.
  • Schema : Selecteer een datum en tijd om je bericht te publiceren.

Voeg een Facebook-bericht toe aan een bestaande Shopify-campagne

Als je een Facebook-bericht moet bewerken nadat het op je pagina is gepubliceerd, kun je dit doen via Facebook.

Een Facebook-bericht verwijderen uit Shopify

Je kunt een marketingactiviteit verwijderen die je in Shopify hebt gemaakt.

Wanneer je een activiteit in Shopify verwijdert, wordt deze verwijderd uit de gerelateerde service, zoals Facebook of Google, en wordt elke gerelateerde advertentie-uitgave gestopt. Terwijl de activiteit buiten Shopify wordt verwijderd, zie je de status Wordt verwijderd voor de activiteit. Nadat de activiteit buiten Shopify volledig is verwijderd, wordt deze verwijderd uit de lijst met activiteiten in Shopify. Het verwijderen van een marketingactiviteit is permanent.

Marketingactiviteiten die buiten Shopify zijn gemaakt, moeten worden verwijderd uit de service waar ze zijn gemaakt.

Stappen:

1. Ga in Shopify naar Marketing.
    1. Klik op een bestaande marketingcampagne. 3. Klik naast een marketingactiviteit op Activiteit bewerken. 4. Klik op Activiteit verwijderen en klik vervolgens op Activiteit verwijderen om te bevestigen.

Je kunt ook een bericht verwijderen van Facebook, maar de status wordt niet bijgewerkt in Shopify. Om de gerelateerde marketingactiviteit te verwijderen, moet je deze verwijderen uit Shopify.