Facebook-pagina berichten maken in Shopify

Nadat u de Facebook Marketing-app hebt ingesteld, is een van de beschikbare marketingactiviteiten die u in Shopify kunt maken een Facebook-pagina post. Facebook-pagina berichten kunnen u helpen bij het opbouwen van engagement op uw Facebook-pagina door bezoekers op een link in een bericht te laten klikken om het product in uw Shopify-winkel te zien.

Het is gratis om Facebook-berichten te maken in Shopify, omdat ze geen Facebook-advertentie zijn. Wanneer u echter de Facebook Marketing-app instelt, moet u uw betaalgegevens toevoegen aan Facebook. Als u geen Facebook-advertenties in Shopify maakt, wordt u niet gefactureerd door Facebook.

Creëer een Facebook-bericht in Shopify

Wanneer u een marketingactiviteit of automatisering in Shopify maakt, kunt u deze opslaan als concept en deze publiceren wanneer deze klaar is, zodat u uw marketing van tevoren kunt voorbereiden.

Stappen:

Als u een Facebook-bericht moet bewerken nadat het op uw pagina is gepubliceerd, kunt u dit doen via Facebook.

Gegevens van Facebook-bericht

• Producten: de producten die u wilt delen. U moet minimaal 2 producten toevoegen en u kunt maximaal vijf producten toevoegen.
  • Tekst plaatsen: de tekst die wordt weergegeven in de post.
  • Een korting toevoegen: u kunt een kortingscode toevoegen aan de post. Als een klant op de oproep tot actie klikt, wordt de kortingscode toegevoegd aan de winkelwagen. De klant moet producten toevoegen die in aanmerking komen voor de korting op de winkelwagen voordat de korting wordt toegepast.

Voeg een Facebook-bericht toe aan een bestaande Shopify-campagne

Als u een Facebook-bericht moet bewerken nadat het op uw pagina is gepubliceerd, kunt u dit doen via Facebook.

Een Facebook-bericht verwijderen uit Shopify

U kunt een marketingactiviteit verwijderen die u in Shopify hebt gemaakt.

Wanneer u een activiteit in Shopify verwijdert, wordt deze verwijderd uit de gerelateerde service, zoals Facebook of Google, en wordt elke gerelateerde advertentie-uitgave gestopt. Terwijl de activiteit buiten Shopify wordt verwijderd, ziet u de status Wordt verwijderd voor de activiteit. Nadat de activiteit buiten Shopify volledig is verwijderd, wordt deze verwijderd uit de lijst met activiteiten in Shopify. Het verwijderen van een marketingactiviteit is permanent.

Marketingactiviteiten die buiten Shopify zijn gemaakt, moeten worden verwijderd uit de service waar ze zijn gemaakt.

Stappen:

1. Ga in Shopify naar Marketing.
    1. Klik op een bestaande marketingcampagne. 3. Klik naast een marketingactiviteit op Activiteit bewerken. 4. Klik op Activiteit verwijderen en klik vervolgens op Activiteit verwijderen om te bevestigen.

U kunt ook een bericht verwijderen van Facebook, maar de status wordt niet bijgewerkt in Shopify. Om de gerelateerde marketingactiviteit te verwijderen, moet u deze verwijderen uit Shopify.