Campagnes voor maximale prestaties van Google

Met campagnes voor maximale prestaties van Google kun je je producten promoten en meer verkeer genereren via betaalde advertenties.

Je kunt nieuwe Campagnes voor maximale prestaties aanmaken in het Google Merchant Center, waar je toegang toe hebt vanuit het Google & YouTube-kanaal in het Shopify-beheercentrum. Hier vind je meer informatie over de vereisten en installatie van het Google & YouTube-kanaal.

Een Campagne voor maximale prestaties instellen

Raadpleeg Een Performance Max-campagne maken in Shopify voor volledige instellingsinstructies.

Hier vind je meer informatie over Shopping-advertenties en Campagnes voor maximale prestaties.