Shopify Email gebruiken voor e-mailmarketing

E-mailmarketing kan helpen je bedrijf te laten groeien en relaties met je klanten op te bouwen. Het verzenden van nieuwsbrieven naar klanten die zich aanmelden voor je mailinglijst is een uitstekende manier om hen op de hoogte te stellen van nieuwe producten en aanstaande acties en promoties.

Je kunt Shopify Email gebruiken om e-mailmarketingcampagnes te maken en deze vanuit Shopify te verzenden. Je kunt e-mails ontwerpen die overeenkomen met je merk en rechtstreeks naar producten linken om ze met je klanten te delen.

Alle merchants met een Basic-, Shopify-, Advanced Shopify- en Shopify Plus-abonnement kunnen Shopify Email gebruiken. De prijs wordt berekend op basis van het aantal e-mails dat je verzendt. Eén promotiemail naar 800 abonnees telt bijvoorbeeld als 800 e-mails. De volgende prijzen zijn van toepassing, afhankelijk van het aantal e-mails dat je in een maand verzendt:

• Gratis tot 10.000 e-mails
  • 1 USD per 1000 e-mails boven 10.000 e-mails
  • 0,65 USD per 1000 e-mails boven 300.000 e-mails
  • 0,55 USD per 1000 e-mails boven 750.000 e-mails

Raadpleeg Shopify Email-kosten voor meer informatie.

Je vindt Shopify Email in de Marketing-sectie van je Shopify-beheercentrum. Klik op Campagne maken > Shopify Email.

Installeer Shopify Email

1. Ga naar de app-pagina Shopify Email.
  2. Klik op App toevoegen. Als je niet bent ingelogd bij je Shopify-account, word je gevraagd in te loggen.
  3. Klik op Install app.

Meer informatie over hoe je je bedrijf kunt laten groeien met e-mailmarketing op de Shopify-blog.