Automatische kortingen toepassen op e-mails voor het herstellen van afgebroken betalingen

Je kunt automatisch een korting toepassen op je e-mailberichten voor het herstellen van afgebroken betalingen. Hiermee wordt een vooraf gevulde winkelwagen naar je klanten gestuurd om ze snel hun afgebroken betaling te laten voltooien tegen een gereduceerde prijs en waar ze alleen maar hun betalingsgegevens hoeven in te voeren.

Voordat u begint

Een korting instellen bij e-mailberichten voor het herstellen van afgebroken betalingen:

1. Maak een code voor het kortingspercentage of een code voor het kortingsbedrag, afhankelijk van het type promotie dat u wilt aanbieden.

2. Zorg ervoor dat u de naam noteert die u aan uw kortingscode geeft wanneer u deze maakt, bijvoorbeeld: WelcomeBack. Je geeft uw kortingscode een naam wanneer u die maakt.

3. Controleer op de pagina Afrekenen of uw e-mailberichten voor het herstellen van afgebroken betalingen naar wens zijn geconfigureerd.

De e-mailberichten voor het herstellen van afgebroken betalingen bewerken

Stappen:

1. Klik onder Bestellingen op Afgebroken betalingen:

2. Zoek de regel met:

<td class="button__cell"><a href="{{ url }}" class="button__text">Items in your cart</a></td>

En de regel met {{ shop.url }}:

1. Kopieer het onderstaande codefragment:
{% if url contains '?' %}
  {{ url | append: '&discount=ABC' }}
  {% else %}
  {{ url | append: '?&discount=ABC' }}
{% endif %}
  1. Plak het codefragment om {{ url }} en {{ shop.url }} te vervangen.

2. Vervang ABC in het bovenstaande voorbeeld met uw kortingscode, bijvoorbeeld WelcomeBack.

3. Klik op Opslaan.

Nu hebben alle e-mailberichten voor het herstellen van afgebroken betalingen JeRL's die eindigen op discount=ABC. Deze korting wordt automatisch toegepast bij de betaling. Zorg ervoor dat je je kortingscode hebt ingesteld zodat deze correct kan worden toegepast.