Dovetale Discover

Met Dovetale houd je een database bij van contentmakers, freelancers en influencers op social media. Met Discover op Dovetale kun je op zoek gaan naar de partnerships die bij jou en bij je bedrijf passen. Dovetale categoriseert, indexeert en analyseert meer dan 250 miljoen socialmedia-accounts. De database wordt elke dag bijgewerkt met de meest recente beschikbare gegevens om de accounts actueel en relevant te houden.

Als je bijvoorbeeld op Instagram naar artiesten in New York City wilt zoeken, kun je Discover gebruiken om deze gegevens te zoeken met behulp van tags als art en artist als trefwoorden en New York City als een locatie op de zoekbalk en je zoekresultaten te verfijnen door Instagram te selecteren met de platformkiezer.

Accounts zoeken op Dovetale

Wanneer je met Discover naar een account zoekt, kun je met tags en filters van socialmedia-platformen opgeven waar je naar op zoek bent.

Tags

• Trefwoord: gebruik trefwoorden om te zoeken naar contentmakers, freelancers en influencers op social media die deze term gebruiken in hun gebruikersnaam, weergavenaam, biografie en posts.
  • Locatie: gebruik locatietags om contentmakers, freelancers en influencers op social media te vinden die hun locatie hebben opgegeven in hun profiel of in hun posts op social media.
  • Hashtag: gebruik de Hashtag-tags om op zoek te gaan naar contentmakers, freelancers en influencers op social media die specifieke #hastags hebben gebruikt.
  • Gebruikersnaam: wanneer je zoekt met de gebruikersnaam-tags, toont Discover de exacte gebruikersnamen op socialmedia-netwerken.

Platformkiezer

Met de platformkiezer selecteer je op welk socialmedia-platform je wilt zoeken.