Vaardigheden van Kit gebruiken om apps te beheren

Je kunt tijd besparen door Kit te gebruiken om taken uit te voeren in andere apps die je in Shopify gebruikt. Ga naar de Shopify App Store om apps te bekijken die met Kit werken. Voor sommige van deze apps hebt je een betaald abonnement nodig.

Kit kan helpen met specifieke taken voor elke app. In sommige gevallen stuurt Kit proactief een bericht naar je toe om een app te gebruiken. Je kunt de manier waarop Kit met een app communiceert niet veranderen.

Als u ondersteuning nodig hebt voor een app van derden, neemt u rechtstreeks contact op met de app-ontwikkelaar.

Een app koppelen aan Kit

Stappen:

1. Installeer de app vanuit de Shopify App Store.

2. Ga naar de pagina Apps in het dashboard van Kit.

3. Klik op de app die je wilt koppelen.

4. Klik op Koppelenen volg de installatiestappen.

Wanneer u terugkeert naar de pagina Apps in het dashboard van Kit, zou u moeten zien dat de app is verbonden.