Vaardigheden van Kit gebruiken om apps te beheren

U kunt tijd besparen door Kit te gebruiken om taken uit te voeren in andere apps die u in Shopify gebruikt. Ga naar de Shopify App Store om apps te bekijken die met Kit werken. Voor sommige van deze apps hebt u een betaald abonnement nodig.

Kit kan helpen met specifieke taken voor elke app. In sommige gevallen stuurt Kit proactief een bericht naar u toe om een app te gebruiken. U kunt de manier waarop Kit met een app communiceert niet veranderen.

Als u ondersteuning nodig hebt voor een app van derden, neemt u rechtstreeks contact op met de app-ontwikkelaar.

Een app koppelen aan Kit

Stappen:

1. Installeer de app vanuit de Shopify App Store.

2. Ga naar de pagina Apps in het dashboard van Kit.

3. Klik op de app die u wilt koppelen.

4. Klik op Koppelenen volg de installatiestappen.

Wanneer u terugkeert naar de pagina Apps in het dashboard van Kit, zou u moeten zien dat de app is verbonden.