Vaardigheden van Kit gebruiken om apps te beheren

U kunt tijd besparen door Kit te gebruiken om taken uit te voeren in andere apps die u in Shopify gebruikt. Ga naar de Shopify App Store om apps te bekijken die met Kit werken. Voor sommige van deze apps hebt u een betaald abonnement nodig.

Kit kan helpen met specifieke taken voor elke app. In sommige gevallen stuurt Kit proactief een bericht naar u toe om een app te gebruiken. U kunt de manier waarop Kit met een app communiceert niet veranderen.

Als u ondersteuning nodig hebt voor een app van derden, neemt u rechtstreeks contact op met de app-ontwikkelaar.

Een app koppelen aan Kit

Stappen:

1. Installeer de app vanuit de Shopify App Store.

2. Ga naar de pagina Apps in het dashboard van Kit.

3. Klik op de app die u wilt koppelen.

4. Klik op Koppelenen volg de installatiestappen.

Wanneer u terugkeert naar de pagina Apps in het dashboard van Kit, zou u moeten zien dat de app is verbonden.

Apps waarmee Kit kan werken

U kunt Kit gebruiken met de volgende apps van derden:

Justuno

Justuno

Kit Karts

Kit Karts

Modalyst

Modalyst

OrderlyEmails

OrderlyEmails

Bold Discounts

Bold Discounts

Retail Ready Photos

Retail Ready Photos

Shoelace

Shoelace

SEO Manager

SEO Manager

Sufio

Sufio

Logo van Supercharged Store Emails

Supercharged Store Emails

Yotpo Reviews

Yotpo Reviews

Justuno

U kunt Justuno gebruiken met Kit om herinneringen te krijgen voor aankomende feestdagen, zodat u relevante Facebook-advertenties kunt maken voor uw topproducten.

Kit Karts

U kunt Kit Karts gebruiken met Kit om meldingen over achtergelaten winkelwagens te ontvangen. U kunt Kit vervolgens gebruiken om aangepaste e-mails te sturen naar klanten met achtergelaten winkelwagens om hen te vragen terug te gaan naar uw winkel.

Modalyst

U kunt Modalyst gebruiken met Kit om aanbevelingen te krijgen voor producten die u kunt toevoegen aan uw winkel, op basis van je best verkopende artikelen en producten die u onlangs hebt toegevoegd.

OrderlyEmails

U kunt OrderlyEmails gebruiken met Kit om je best verkopende producten als aanbevelingen toe te voegen aan e-mails met bestelbevestigingen voor uw winkel.

Bold Discounts

U kunt Bold Discounts gebruiken met Kit om een uitverkoop te promoten en om aanbevelingen te krijgen voor producten die je in toekomstige uitverkopen kunt opnemen.

Wanneer u een uitverkoop maakt met Bold Discounts, kunt u een Facebook-advertentie weergeven om de uitverkoop te promoten. Wanneer u producten hebt die slecht verkopen, kan Kit je voorstellen een uitverkoop te maken met behulp van Bold Discounts.

Retail Ready Photos

U kunt Retail Ready Photos gebruiken met Kit om herinneringen te ontvangen voor het verwerken van nieuwe productafbeeldingen.

Shoelace

U kunt Shoelace gebruiken met Kit om voorstellen te ontvangen voor Facebook-advertentiecampagnes, prestatie-updates voor advertenties, en aanbevelingen voor het onderbreken van de advertentie, het voortzetten van een campagne of het aanpassen van de advertentie-uitgaven.

SEO Manager

U kunt SEO Manager gebruiken met Kit om suggesties te ontvangen voor het verbeteren van verkeer afkomstig van zoekmachines, bijvoorbeeld door verbroken links te repareren.

Sufio

U kunt Sufio gebruiken met Kit om suggesties te krijgen voor het automatiseren van je facturen, betalingsherinneringen en factuurdownloads.

Supercharged Store Emails

U kunt Supercharged Store Emails van Spently gebruiken met Kit om reminders te ontvangen voor het promoten van je prioriteitsproducten in de e-mails met bestelbevestigingen voor uw winkel om klanten aan te moedigen terug te keren.

Yotpo Reviews

U kunt Yotpo Reviews gebruiken met Kit om meldingen te ontvangen over productbeoordelingen in uw winkel. Wanneer een van uw producten een beoordeling met 5 sterren krijgt, ontvangt u een melding van Kit met de vraag of u die beoordeling op uw Facebook-pagina wilt plaatsen of wilt omzetten in een Facebook-advertentie.

Als u in één week voor hetzelfde product meerdere beoordelingen met 5 sterren krijgt, ontvangt u slechts één melding van Kit met de vraag deze op Facebook te plaatsen, zodat je niet te vaak post.

Facebook-advertenties gemaakt door Yotpo Reviews zijn gericht op de aangepaste doelgroep die door Kit wordt samengesteld voor uw winkel.