Kit gebruiken met Instagram

Kit kan u helpen bij het uitvoeren van Instagram-advertenties. Wanneer u een advertentie op Instagram uitvoert met Kit, factureert Facebook de betaalmethode die is gekoppeld aan uw Facebook-advertentie-account. Je betaalt Kit niet voor het uitvoeren van Instagram-advertenties.

Je kunt Kit gebruiken om Instagram-advertenties te maken die je producten presenteren en een link naar je winkel hebben.

Instagram-advertenties zijn niet gerelateerd aan het taggen van Instagram-producten. Als je je producten wilt taggen in Instagram-posts, dan kunt je het Instagram-verkoopkanaal gebruiken.

Richtlijnen voor Instagram-advertenties

Voordat u advertenties op Instagram uitvoert, is het belangrijk om rekening te houden met de ontwerpvereisten van Instagram voor Instagram-feedadvertenties.

Kit instellen om Instagram-advertenties uit te voeren

De eerste keer dat u een advertentie op Instagram uitvoert, vraagt Kit u een paar stappen uit te voeren om je Shopify-, Facebook- en Instagram-accounts in te stellen. Bekijk een video over het instellen van Instagram-advertenties voor meer informatie.

Stappen:

1. Meld u aan op het Kit-dashboard en ga naar de pagina Vaardigheden.

2. Klik op de pagina Kit met Instagram verbinden op Facebook Business Manager-account maken.

3. Kopieer uw accountnummer.

4. Klik op Ga naar Business Manager.

5. Klik op Nieuwe advertentieaccounts toevoegen en klik vervolgens op Een advertentieaccount toevoegen.

6. Plak uw accountnummer in het veld Ad-account-ID en accepteer de voorwaarden.

7. Klik op Advertentieaccount claimen.

8. Klik in Facebook Business Manager op Instagram-accounts.

9. Klik op Nieuw Instagram-account claimen.

10. Voer de gebruikersnaam en het wachtwoord in voor je Instagram-account en klik op Volgende.

11. Selecteer het Facebook-advertentieaccount dat u met Instagram wilt gebruiken en klik op Volgende. Zorg ervoor dat dit hetzelfde advertentieaccountnummer is dat u eerder hebt gekopieerd en geplakt.

12. Klik op Gereed om de verbinding met je Instagram-account te voltooien.

13. Klik in Kit op Selecteren naast de naam van uw Instagram-account op de pagina Kit met Instagram verbinden.

14. Klik op Je bent klaar om te beginnen.

Een Instagram-advertentie uitvoeren met Kit

Stappen:

1. Zeg hi kit om een nieuw gesprek met Kit te beginnen.

2. Kies 1 om je producten met Kit op de markt te brengen en kies vervolgens 3 om producten via Instagram te verkopen.

3. Kit vraagt welke producten u wilt promoten. Selecteer een marketingtype door een nummer te kiezen:

- Prioriteitsproducten zijn een aangepaste collectie van producten die je als belangrijk opgeeft in het Kit-dashboard. - Nieuwe producten zijn producten die u onlangs aan uw winkel hebt toegevoegd. - Recente bestsellers zijn producten die goed zijn verkocht. - Minst verkochte producten zijn uw producten die minder dan gemiddeld verkopen. - Wanneer u uw winkel presenteert, kiest Kit een selectie producten om te promoten.

1. Selecteer een budget voor je advertenties. In Kit wordt door het budget bepaald hoelang de Instagram-advertentie wordt weergegeven. Voor $ 30 en minder loopt de advertentie 2 dagen. Voor $ 31 en hoger loopt de advertentie 7 dagen.

Kit stuurt je een link om een voorbeeld van de advertentie te bekijken, waarna de advertentie automatisch wordt gepubliceerd.

Problemen oplossen met de instellingen van uw Instagram-account

Er kunnen geen persoonlijke advertentieaccounts worden geclaimd

Je krijgt mogelijk een foutmelding op Facebook bij het instellen van uw Instagram-account:

Dit persoonlijke advertentieaccount kan niet worden geclaimd omdat er geen activiteit op heeft plaatsgevonden. Maak in plaats daarvan een nieuw advertentieaccount in Business Manager.

Om deze fout te verhelpen, moet u je eigen advertentieaccount maken met de Business Manager van Facebook.

Nadat u een nieuw Facebook-advertentieaccount hebt gemaakt, moet u contact opnemen met het Kit-team om het account in te stellen als het primaire advertentieaccount voor Kit. Klik vanuit kitcrm.com/adjust op het pictogram van de spraakballon en klik vervolgens op Nieuwe conversatie om aan te vragen dat het nieuwe account wordt ingesteld als het primaire advertentieaccount voor Kit.